MarktPlaza

AEG CM7-1-4MTM Koffiemachine Midnight Titanium

579x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

AEG CM7-1-4MTM koffiemachine
Overheerlijke smaak begint thuis met dit koffiezetapparaat. Buitengewone koffie, van de eerste tot de laatste kop. En zijn moderne design maakt hem tot een must voor iedere keuken, én voor iedere verfijnde koffiedrinker.
Voldoet op zeven kernpunten aan de kwaliteitsstandaarden van het European Coffee Brewing Centre. Van het zetten van een volle pot in zes minuten tot nauwkeurig koffiezetten tussen 92°C en 96°C. Zo worden uitstekende smaak en aroma gegarandeerd.
Ervaar overheerlijke koffie in iedere slok dankzij de AutoBloom-sproeikop. Met een automatische druppeltechnologie weekt de brede sproeikop de koffie snel en gelijkmatig. Zo zorgt hij voor superieure smaak en sterkte. Consequent.
Voeg extra smaak toe aan koffie door middel van de aromakiezer. Deze geeft extra smaak voor een krachtigere kop koffie. Levert altijd weer overheerlijke resultaten.
Geeft zelfs nog betere resultaten dankzij de kan en mengdeksel. Deze functie circuleert de koffie in de kan. Zo krijg je een gelijkmatig smakende koffie, die je bij iedere slok ervaart.
Ervaar het handige ontwerp van dit koffiezetapparaat met functies voor eenvoudige toegang. Het filter schuift opzij om er makkelijk bij te kunnen en het waterreservoir is snel gevuld.
Vermogen: 1600 Watt
Inhoud: 1,1 liter
Kleur:Midnight Titanium