MarktPlaza

Beoordelingen

39 beoordelingen
5
59%
4
33%
3
3%
2
0%
1
0%
0
5%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met hermpie6 en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met hermpie6

woensdag 27 februari 2013
Hallo, ik heb nu voor de 2de keer een bestelling gedaan bij Hedili Hobbykraam, net als de eerste keer ging ook deze bestelling goed en was de levering netjes en snel. Ook het contact via de mail is erg goed, je krijgt snel en vriendelijk antwoord. Dat je een cadeautjes bij je bestelling krijgt komt ook niet veel voor. Tot de volgende bestelling en groetjes Cynthia
donderdag 27 december 2012
Hallo Herma Ik was in eerste instantie erg huiverig om een betaling vooraf te doen, omdat er veel sites zijn die de afspraken niet nakomen. Daar bedoel ik mee wel het geld innen maar niets verzenden. Nou ik kan iedereen aanraden om naar de site van Hedili Hobbykraam te gaan, omdat Herma haar afspraken meer dan nakomt. Het is een site met een zeer overzichtelijk en uitgebreide keuze. De bestelling die je bij haar doet word keurig en snel thuis bezorgd. Bedankt Herma ook voor je leuke attentie die ik bij mijn bestelling mocht ontvangen. Het zal voor mij dan ook niet de laatste keer zijn dat ik bij jou een bestelling plaats. Ik wens jou dan ook een prettige jaarwisseling en een succesvol 2013 toe. Groetjes Marijke.
dinsdag 27 november 2012
Hallo, Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en ik moet zeggen het zag er netjes en verzorgd uit en ga zeker vaker wat bestellen en de verzending was ook super snel. Groetjes jopie teerink
zaterdag 24 november 2012
Dit was mijn eerste bestelling en zeker niet de laatste keer. Perfect snel gelopen en nog een kadootje erby hartelijk dank voor de goeie service. Groetjes tanja
maandag 12 november 2012
Eerste bestelling gedaan en deze is super goed verlopen. In het weekend alles besteld en betaald. Vandaag (maandag) al alles binnen en ook nog eens een kadootje erbij. Hartelijk dank.
dinsdag 6 november 2012
Doordat ik een bepaald malletje zocht kwam ik in de hobbykraam terecht. Geweldig! Leuke spulletjes met nog leukere prijzen. Contact prima, snelle levering en keurig verzorgd. Ik kom z├ęker nog eens terug. Groetjes Leonie
zaterdag 3 november 2012
Vandaag mijn bestelling ontvangen, alles goed en netjes verzorgt. Na het plaatsen van mijn bestelling had ik snel een bericht terug van de verkoper, verdere communicatie verliep ook vlot Snelle levering. Bedankt en tot de volgende keer.
donderdag 26 juli 2012
Hallo Hedili, Vandaag de enveloppe ontvangen. Alles keurig verpakt en de extra attenties waren ook erg leuk. Zeker de moeite waard om nog een keer te bestellen. Ook de duidelijke communicatie over de dingen die er niet meer in voorraad waren was heel fijn. Alle communicatie trouwens. Tot de volgende keer, Groet, Karin
zondag 15 juli 2012
Het is een heerlijke zaak om te kopen ik heb er geen spijd van Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zaterdag 14 juli 2012
Alleen maar positieve ervaringen met Hedili Hobbykraam. Er wordt heel snel op je vragen en bestellingen gereageerd, de prijzen zijn erg aantrekkelijk en na betaling is je bestelling snel binnen. De artikelen zijn keurig en overzichtelijk verpakt. Dankjewel voor de leuke gratis attentie bij mijn bestelling. Met Hedili Hobbykraam kun je met een gerust hart zaken doen! Succes!