MarktPlaza

Adria Adora 482 PS

364x bekeken
11 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen

Omschrijving

Zoekt u een caravan die u het hele jaar door kunt gebruiken voor uw vakanties? Een caravan die van alle gemakken is voorzien en waar u zich meteen thuis voelt? Dan is de Adria Adora 482 PS de perfecte keuze voor u!
 
 Deze caravan heeft een modern en gezellig interieur, met een groot bed, hordeur, een rondzit, een keuken met koelkast, gasfornuis en ingebouwde magnetron, en een badkamer met toilet en douche. De caravan is geschikt voor vier personen en heeft veel opbergruimte. 
 Maar dat is nog niet alles! Bij deze caravan krijgt u ook een zomer- en een wintertent cadeau, zodat u in elk seizoen kunt genieten van de buitenlucht. Bovendien is hij uitgerust met een mover, waarmee u de caravan moeiteloos kunt manoeuvreren op elke plek. Ook heeft hij aan de voor- en achterzijde een fietstendrager voor in totaal vier fietsen, zodat u uw fietsen altijd mee kunt nemen. En om het helemaal af te maken, heeft hij onlangs twee nieuwe banden gekregen, zodat u veilig en comfortabel kunt rijden. En voor de liefhebbers van tv kijken (sat voorbereiding) is er een handige tv beugel aanwezig, waar u uw eigen tv op kunt bevestigen.
 
 Dit is echt een buitenkansje! Deze prachtige caravan is te koop voor slechts € 12.500,-. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op om deze caravan te bezichtigen. U zult er geen spijt van krijgen!

Kenmerken
Adverteerder Particulier
Aantal slaapplaatsen tot en met 4
Gewicht leeg 1000 - 1250 kg
Indeling Rondzit
Merk Adria
Bouwjaar 2007
Opbouw lengte 6 tot 7 meter
Accessoires Hordeur, Kachel, Koelkast, Luifel, Magnetron, Omvormer of Lader, Openslaande ramen, Ringverwarming, Satelliet antenne, Mover, Watertank vast, Disselslot, Douche