MarktPlaza

ADO A20F Beast Foldable E-Bike 20*4.0 Inch Fat Tire 250W

146x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

ADO A20F Beast Foldable E-Bike 20*4.0 Inch Fat Tire 250W Motor 25Km/h Speed 36V 14.5Ah Battery for 120KM Range Torque Sensor Shimano 7 Speed Dual Hydraulic Disc Brake IPX5 Waterproof IPS Color Display with ADO EBIKE App Control - SandAfhalen is niet mogelijk.
Overzicht van alle Bikes vind je op eu9.nl

Bij categorie e-bikes of scooters of andere producten, alle merken met de kortingen.


Alle producten zijn nieuw, en het heeft ook geen zin om erop te bieden, je kan wel even checken 

wat de prijs is op dit moment.Je kan alleen online bestellen, stuur even een bericht om de link aan te vragen.Alle aangeboden producten komen uit Warehouses die zich in EU landen bevinden, dus er zijn geen invoerkosten.Geschatte levertijd is anders per warehouse [Land] reken op 3 - 10 werkdagen.De aangeven prijzen kunnen afwijken omdat het om aanbiedingen gaat, maar dat wordt al vermeld zodra u de link van ons krijgt wat de prijs is.

Betalen kan met Ideal, Paypal, Klarna en alle andere kaarten.


Verzendkosten vanaf gratis tot .... dat is ook per item verschillend.
Highlights

250W 36V Hall Brushless Gear DC Rear Motor, with 65N.m, the max speed reaches 25km/h, providing a fast enough speed and right for European regulation.

Dual system switch: Pedal Assist System including bicycle mode, pedal-assist mode, and Hybrid Drive System including bicycle mode, pedal assist mode, and pure electric mode.

Smart System & App Control, there're buttons on the speed control handle to turn on/off the bike, switch riding modes, and turn on/off the front light. 

Besides, you can also control the bike with ADO EBIKE App.

The 36V 14.5Ah Lithium Battery features a smart management system that has over-heating, short circuit, over-current, and overcharge protection.

20*4.0 inch Rubber Pneumatic Tires with a front fork for shock absorption, as well as front and rear hydraulic disc brakes, ADO A20F Beast gives you more comfort and safety.
Specification

General Brand: ADO
Type: Electric Bike
Model: A20F Beast
Color: Sand
Specification IP Rating: IPX5
Foldable: Yes
Max Speed: 25km/h
Transmission: Shimano 7 Speed
Assisting Range: 120km 
Shock-absorption: Front Fork and Rubber Pneumatic Tire
Brake: Hydraulic Disc Brake
Charging Time: about 5-7 Hours
Payload: 120kg
Mobile Phone Charging Station: 5V/1A USB type A+ Charging Base
Wheel: 20*4.0 Pneumatic Tire
Max Steering Angle: 60°(each side)
Rear Light: Electric Taillight
Fender: Yes  (iron)
Front White Light + White Reflector: YES
Rear Red Light + Red Reflector: YES
Two yellow reflectors before and after the pedal: YES
Two yellow reflectors on the spoke: YES
Battery: 36V 14.5Ah Lithium Battery
Charger: 42V DC
Motor: 36V 250W Brushless DC Rear Motor
Sensor: Torque Sensor
Turn On/Off / Riding Modes Switch / Front Light Switch: Visible button on the speed control handle
Display Type: IPS  Color Display, Clearly under the sunshine ( IPX7)
Display Contents: Speed, Mileage, Gear, Glitch
Weight & Size Product Weight: 27.3kg
Package Weight: 35.7kg
Product Size(L x W x H): 174 x 53 x 120cm
Package Size(L x W x H): 101 x 47 x 73cm

Package Contents

1 x A20F Beast Electric Bike
1 x Charger
1 x User ManualRetourneren

GeekBuying adviseert oprecht elke gerespecteerde klant om de volgende voorschriften zorgvuldig te lezen alvorens te kopen:

1.Productteruggave moet gebeuren via een van de goedgekeurde verzendmethoden en retouradres van Geekbuying; Ons Ondersteuningscentrum kan u meer informatie geven.

2.Klanten worden maximaal één keer in rekening gebracht voor verzendkosten (inclusief retourzendingen); Geen restocking om de consument te betalen voor de teruggave van het product.

3. Voor terugbetalingen zal de verwerkingstijd voor ons om door te gaan met de terugbetaling tussen 3-6 werkdagen na ontvangst van uw geretourneerde artikel zijn.

Hierna hangt de terugbetalingstijd af van de betaalmethode. Zie hieronder voor meer informatie:
-PayPal-terugbetalingen kunnen tot 48 uur duren om te verwerken en in uw account te verschijnen.
- Terugbetaling van creditcardbetalingen duurt tussen 7-14 werkdagen om in uw account te verschijnen. Deze vertraging is volledig afhankelijk van uw creditcardmaatschappij en eventuele tussenpersonen.

1 jaar garantie

GeekBuying biedt 1-jaargarantie voor Consumer Electronic-producten zoals TV BOX, TABLET, CELLPHONE, GAMEPAD, VEILIGHEIDSPRODUCTEN, enzovoort (RC quadcopter valt niet onder de garantie)

Als artikelen van de bovenstaande categorieën om niet-kunstmatige redenen defect zijn binnen een jaar garantie (te rekenen vanaf de datum van aankomst), kunnen klanten de artikelen gratis retourneren voor reparatie.

Disassembleren, verkeerd gebruiken, laten vallen, waterloog of andere kunstmatige factoren om de schade aan het item te veroorzaken vallen niet onder deze garantie.

GeekBuying is verantwoordelijk voor alle reparatiekosten en niet-kunstmatige kosten voor vervanging van onderdelen (deze gratis reparatieregel is niet van toepassing op moederbord en scherm)

DOA (items defect bij aankomst)

Klanten dienen contact op te nemen met onze klantenondersteuning binnen 2 dagen na ontvangst van de goederen voor de DOA-situatie.

-De buitenverpakking is gebroken of uit vorm
1. Dien onmiddellijk een zaak in bij het koeriersbedrijf en ontvang een bevestiging in de vorm van een papieren bewijs met stempel erop.
2. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen artikelen / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven, samen met het bovengenoemde papieren bewijs en zaaknummer waarmee we de zaak snel kunnen bevestigen.
3. Nadat we alle vereiste informatie hebben geverifieerd, zullen we ofwel een vervangende of een volledige restitutie verstrekken, afhankelijk van uw behoefte.

-De buitenverpakking verkeert in een goede staat terwijl het artikel niet werkt.
1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.
2. Nadat we alle vereiste informatie hebben geverifieerd, zullen we ofwel een vervangende of een volledige restitutie verstrekken, afhankelijk van uw behoefte.

Items ontbreken bij aankomst
1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.
2. Nadat we alle benodigde informatie hebben geverifieerd, sturen we je het ontbrekende item van het pakket.

Let op:

1. Als het hoofditem ontbreekt, dien dan een zaak bij het koeriersbedrijf in bij het koeriersbedrijf en ontvang een bevestiging in de vorm van een papieren bewijs met stempel erop.

2. Het belangrijkste is dat u, als u een bewijs van belastingheffing hebt, niet aarzelt om een ??foto voor ons te maken, omdat het gewicht iets kan vertellen over de vermissing.

Items verkeerd bij aankomst

Als het item dat u hebt ontvangen, compleet verschilt van het artikel dat u hebt besteld, bijv. Andere kleur, ander model, enz.

1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.

2. Nadat we alle benodigde informatie hebben geverifieerd, sturen we je het juiste item op de oorspronkelijke bestelling
3. Als alternatief, als de klant bereid is om het ontvangen verkeerde item te behouden, willen we graag een 5% compensatie van het orderbedrag verstrekken.

Let op:
1. Het is mogelijk dat we het defecte / verkeerde artikel eerst moeten retourneren voordat u een nieuwe vervanging verzendt. Alle geretourneerde defecte items worden voor reparatie naar China teruggestuurd, omdat de fabriek en onderhoudspunten daar zijn te vinden.

2. Neem voordat u terugkeert contact op met onze klantenondersteuning voor RMA. GeekBuying is niet verantwoordelijk voor terugzending zonder ons hiervan op de hoogte te stellen.

3. Neemt u alstublieft contact op met de ondersteuning van onze klanten voor hulp voordat u een geschil of terugvordering aanhangig maakt. We zijn er altijd om te helpen en oplossingen te bieden.

Retour verzendkosten

De verantwoordelijkheid voor de retourzending is afhankelijk van de gebruiksperiode van het artikel. Voor details:

1. 14 Dagen Niet bevallen item-klant (vervangings- of terugbetalingsgarantie)