Administratiekantoor in Alphen aan de Rijn

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 29x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
N.O.T.K.

Omschrijving

Actium is een administratie kantoor dat bereikbaarheid zeer belangrijk vindt. U kunt te allen tijde bij ons terecht met vragen. Wij zijn als boekhouder thuis in het gehele spectrum aangaande de financiële- en salarisadministratie. U kunt uw administratie volledig, maar ook gedeeltelijk overdragen aan Actium. Zo kunnen wij alleen een jaarrekening voor u opstellen – bijvoorbeeld om het werk van uw accountant te vergemakkelijken- en uw aangiftes regelen. Wij verrichten een breed scala aan diensten.

Een onderneming moet een goede administratie kunnen overleggen. Dat ondernemers zich willen richten op hun vak, hun kerntaak, is begrijpelijk. De boekhouding en administratie horen er echter ook bij. Actium kan dat van u overnemen. Wij nemen alleen met de hoogste standaard genoegen. Als u een administratiekantoor in Alphen aan den Rijn zoekt, denk dan aan Actium, de klantvriendelijke specialist.

De cijfers moeten kloppen, daar draait het om. Actium zorgt dat uw administratie up-to-date is, zodat u op ieder gewenst ogenblik kunt zien wat uw solvabiliteit is en hoeveel investeringsruimte u heeft. Als u een administratiekantoor in Alphen aan den Rijn zoekt, dan kunt u aankloppen bij Actium. Wij staan voor u klaar. Klik op de onderstaande link voor meer info over onze diensten of om met ons in contact te komen.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.