MarktPlaza

Accu Heggenschaar - EGO

65x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De accu heggenschaar van EGO wordt aangedreven door een Arc Lithium-accu van 56V die even krachtig is als een benzinemotor. U zult versteld staan hoeveel heggen u met één acculading kunt snoeien.

Het uitgebalanceerde ontwerp van de accu heggenschaar heeft ook enkele slimme kenmerken om langdurig gebruik aangenamer te maken. De draaibare handgreep en het dubbele trekkersysteem zorgen voor een beter gebruikerscomfort en een betere veiligheid. De soepele en stille borstelloze motor en tandwielkast bieden u al het vermogen dat u nodig heeft, maar zonder de trillingen, uitlaatgassen en het lawaai van een benzinemotor. De accu heggenschaar is beschikbaar in de lengtes 51, 61 en 65 cm. Er is dus een EGO heggenschaar voor elke klus. EGO Power Plus heggenscharen hebben dubbelzijdige mespunten en lasergesneden, diamantgeslepen bladen om precies en strak te snoeien. Met de keuzeschakelaar voor twee snelheden kunt u de snelheid aan elke klus aanpassen en de grote snijcapaciteit betekent dat u ook grotere heggen met dikkere takken en stammen kunt aanpakken.

Een bladpuntbescherming voorkomt beschadiging van de accu heggenschaar door hekken en muren. De handbescherming voorkomt letsel en de elektrische rem stopt de bladen wanneer u de trekker loslaat. Onze accu heggenschaar is licht, krachtig en heeft al het vermogen dat u nodig heeft. De heggenschaar is uitgerust met enkele slimme functies om snoeien nog comfortabeler te maken.