MarktPlaza

Abonnementen voor nagels, massage, haarextensie of wimperextensie

117x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

*Acryl-, gel of dipcrylic nagels €30,- per maand. Dit is een abonnement voor naar gewenst 1x per maand een nieuwe set en bijwerken om de twee weken. Inclusief versieringen; strass, studs, stickers, stripes, 3D en verlenging.

*Haarextensies €150,- per maand. Dit is een abonnement voor het terugplaatsen, bijwerken, verwijderen van losse haren. Wilt u nieuwe extensies bijplaatsen dan wordt de per stuks prijs gehanteerd. Het gaat hier om echt Remy haar van maximaal 50cm. lengte met microloop ring bevestiging.

*Wimperextensies €40,- per maand. Dit is een abonnement voor het plaatsen van een nieuwe set one by one of cluster wimperextensies. Om de twee weken kan er bijgevuld worden.

*Massage €40,- per maand. Dit is een abonnement voor 60 minuten standaard lichaamsmassage. Chinese deep tissue, Thaise yoga of kruidenstempelen, zwangerschapsmassage, sportmassage of Lomi lomi. 

Weet u dat u elke maand langs wilt komen voor een behandeling, dan is het voordeliger voor u om een abonnement te nemen voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag dient de 1ste van de maand overgemaakt te worden, waarna u op een gewenste dag in dezelfde maand een afspraak kunt boeken.

Op werkdagen tussen 9u - 20u een afspraak te boeken. Sporadisch in het weekend.