MarktPlaza

Abarth 500 - 500C 1.4 T-JET | CABRIO | TURBO | LEER | 135 PK | ALL-IN

578x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2012 - dec 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 206 Nm
GVW: 1.430 kg
Afmetingen (LxBxH): 366 x 163 x 149 cm
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 205 km/u
Interieurkleur: Rood
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,5 l/100km (1 op 11,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
CO2 uitstoot: 155 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Aux-aansluiting
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Blue&Me
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dubbele uitlaat
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Isofix
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Sportonderstel
- Sport uitlaat
- Stuurcity
- Stuur verstelbaar
- Zithoogte verstelbaar
- Zwarte Hemelbekleding
Bijzonder gave Fiat 500 Cabrio 1.4 TJET ABARTH, voorzien van alle sportieve accenten als: Abarth Striping / Rode Remklauwen / 16 inch Titanium kleurige Abarth velgen / Rood Lederen Sportstoelen / Turbodruk Meter / Achterklepspoiler / Afgevlakt Sportstuur & Zwarte Hemelbekleding.
Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Het pure karakter van een Italiaanse auto herken je altijd. Kijk maar naar deze Fiat 500C. Dit is een auto van het bouwjaar 2015, de teller staat op 34322 kilometer. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Het elektrisch bediende cabriodak zorgt voor een indrukwekkend schouwspel. De kap opent en sluit snel en geruisloos. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, sportuitlaat, extra getint glas, zwarte hemelbekleding, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Met het Blue&Me infotainmentsysteem kunt u handsfree bellen, muziek afspelen via de usb-poort en de auto bedienen met uw stem. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. De uitrusting van deze auto is met lederen sportstuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
In de Fiat 500C heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse in deze mooie Fiat? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.
**LET OP: Onze prijzen zijn ALL-IN (Rijklaar zonder extra afleverkosten)**. Deze auto wordt geleverd met een nieuwe APK, afleveringsbeurt, controle van distributieriem (indien van toepassing) en wordt in zijn geheel schoongemaakt. Uiteraard is ook de kilometerstand in de Nationale Auto Pas gecontroleerd. Wij zijn gevestigd in Midden-Nederland, nabij Utrecht, ter hoogte van Woerden. Voor een impressie van ons autobedrijf of route informatie kijk op www.autobedrijfwilvandertol.nl Graag tot ziens bij Autobedrijf Wil van der Tol, ruim 43 jaar een begrip in auto's!!
Hoewel onze advertenties met alle zorgvuldigheid worden samengesteld, kan het natuurlijk altijd zijn dat er iets mist of verkeerd is ingevuld. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.