MarktPlaza

Aase Hansen - Een lange zomerdag

103x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aase Hansen - Een lange zomerdag
Uitgeverij Ploegsma
Harde kaft met stofomslag
184 pag.
teab (bieden exclusief de eventuele porto, aub)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'literatuur/literaire romans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Deze roman geeft de ontmoeting weer tussen een jong meisje dat haar eerste liefde beleeft en een oude toneelspeelster die op haar leven terugblikt.
Tussen beiden - de jonge en de oude vrouw - ontstaat een wederzijds begrip, dat over alles wat er dit boek gebeurt tweeerlei licht werpt; dat van het prille verwachten en dat van het late berusten. De handeling is natuurlijk en rijk aan stemmingenen nuances, waardoor het boek een warmer levendigheid krijgt. Over het geheel ligt een sfeer die de lezer lang zal bijblijven.
Aan het slot van het verhaal komen alle draden samen en wordt hun onderling verband duidelijk. Dan ziet men het patroon dat door al deze draden - al deze levens - werd geweven.
Hoewel het boek niet de bedoeling heeft op de vele vragen waarmee mensen rondlopen altijd een antwoord te geven, blijft het niet in het negatieve steken. Hel stelt de problemen duidelijk-indringend, met wijze ernst én met zin voor het wezenlijk schone."