MarktPlaza

Aangeboden T e huur Winkel ruimte A1 Locatie centrum Terborg

621x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Middenin de belangrijkste winkelstraat van Terborg ligt dit winkelpand op A1 locatie. De winkel met kelder ruimte is ca. 95 m2. Aan de achterzijde grenst het perceel aan de Paasberg en iets verderop ligt Kasteel Wisch. Je hebt hier de natuur dus binnen handbereik, terwijl je toch heel centraal werkt.

Indeling
De ingang van het winkelpand ligt direct aan de Hoofdstraat en is recentelijk geheel verbouwd en gemoderniseerd. Het pand heeft Centrum bestemming: winkel, horeca, kantoor ,praktijk of salon. Vele mogelijkheden. De winkel heeft een grote droge kelder.
De voor pui is toen ook geheel voorzien van nieuw schilderwerk.

Locatie
De naam zegt het al: de Hoofdstraat is een van de centrale (winkel)straten van het stadje Terborg, dat deel uitmaakt van de gemeente Oude IJsselstreek. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er meerdere supermarkten. Ook op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg is het stadje goed voorzien. Er is een actief verenigingsleven en er zijn tal van sportmogelijkheden; er is onder meer een zwembad vlakbij. Terborg is goed bereikbaar via de A18 en de N317 en heeft behalve een treinstation ook goede busverbindingen

Bijzonderheden
- Winkel/bedrijfspand
- Zeer centrale ligging met gratis parkeren
- Achterzijde grenzend aan de Paasberg
- Alle voorzieningen dichtbij

De huurprijs is 595 euro exclusief gas water en elektra per maand

d