MarktPlaza

Aan zee en strand in Domburg (Zeeland)

556x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Welkom bij de leukste en gezelligste vakantiewoning van Domburg
Kijk op: www.domburgvakanties.nl voor meer gegevens en foto's, ons vakantie huis is te huur vanaf €455.- tot € 1456,- per week.

Op loopafstand van zee aan de rand van het gezellige centrum van Domburg tegenover het badhotel ligt ons vakantiehuis, een luxe vrijstaand gezellig vakantiehuis met veel privacy, uniek gelegen op 100 m van het strand en het centrum. Een grote beschutte tuin op het zuiden met meubilair, barbecue en 2 privé parkeerplaatsen staan geheel tot uw beschikking.

Het huis is geschikt voor maximaal 4 personen. Roken en huisdieren niet toegestaan.
Op de begane grond is de entree met toilet, douche en wastafel, een gezellige woonkamer met flat screen tv, radio/dvd/cd speler en een draadloos internet aansluiting, verder een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser, oven, magnetron en eetgedeelte. Vanuit de woonkamer kunt u door de openslaande tuindeur naar de op het zuiden gelegen ruime beschutte zonnige tuin met veel privacy.
Op de eerste verdieping is de overloop met inbouwkast (hang-/leg) en totaal zijn er 2 slaapkamers, waarvan één met een toilet meubel en een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden.
Aan de buitenkant van het huis bevindt zich de CV kast met wasmachine, ook is er nog een schuur voor bv. fietsen.
Het huis is het hele jaar door geliefd bij onze gasten. Aankomst- en vertrekdag zijn op vrijdag, weekend en midweek buiten het seizoen op aanvraag.
De prijzen variëren van € 455,- tot € 1456,- per week inclusief draadloos internet (Wifi), toeristenbelasting: € 2,05 pp/pn, energie: € 9,- per dag, eindschoonmaak:€ 80,-
Extra optie: Linnenpakket € 11,- per persoon (opgemaakte bedden bij aankomst) en keukendoeken pakket gratis
!! Badhanddoeken altijd zelf meenemen !!

Voor telefonische informatie: 06-22480822 of www.domburgholiday.com 
.