AAN HET HOF VAN EDEN - Joelle Charbonneau

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 39x bekeken
  • Datum geplaatst 9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

AAN HET HOF VAN EDEN - Joelle Charbonneau
Oorspronkelijke titel: Dividing Eden
Vertaling: Karien Gommers
Jeugd/Kinderboek v/a ca. 13jr
Karakter YA 2017 (318 blz)
Paperback
In goede staat
€ 6,95
Verzenden kosten koper: Brievenbus (463gr)
ISBN: 9789045212432

Een tweeling met een geheim... 
Een koning zonder erfgenaam...
Een strijd op leven en dood...

Als de koning en de kroonprins van het koninkrijk Eden plotseling komen te overlijden is de toekomst van het land onzekerder dan ooit tevoren. Eden heeft dringend behoefte aan een nieuwe monarch. De enige erfgenamen van de troon zijn prinses Carys en prins Andreus; de koninklijke tweeling. Maar wie van hen werd het eerst geboren en heeft dus de sterkste claim op het koningschap?
Als de Raad van Ouderen zijn kans grijpt om de macht over Eden in handen te krijgen, zit er voor Carys en Andreus maar een ding op: ze moeten de strijd om de troon aangaan - tegen elkaar en tegen de Raad.
Jarenlang waren ze elkaars trouwste bondgenoot, maar nu staan ze ineens lijnrecht tegenover elkaar en weten ze niet meer wie ze in hun ooit zo veilige omgeving nog kunnen vertrouwen. Want waar het gevaar voorheen altijd buiten de muren van de stad leek rond te waren, blijkt het zich inmiddels een weg naar de gangen van het paleis gevonden te hebben.
Met hun land en hun hart verdeeld, zullen Carys en Andreus ontdekken hoe ver de ander zal gaan om de kroon voor zich te winnen. Hoe lang zal het duren voordat achterdocht de overhand krijgt en de dorst naar macht tot het ultieme verraad leidt?


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.