AAA-ECO warmtebronnen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 133x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

AAA-ECO hier ontdekt u de vele mogelijkheden ,waarvan u wellicht niet nog af wist, die wensen toch compleet kunnen maken.
 
Dielle pelletkachels
Pelletkachels voorzet inbouw of pellet-CV, of u nu kiest voor hoog- laag- breed van staal -speksteen -keramiek of rondom glas,het is er allemaal.  De Dielle pelletkachel werkt met een gepatenteerde bodemvoeder, dit houdt in dat de pellets via de onderkant in een open branderpot worden aangevoerd, op deze manier worden de pellets eerst gelijkmatig na-gedroogd en voorverwarmd zonder het verbrandingsproces te verstoren.Dit zorgt voor een gelijkmatige ontgassing en een volledige verbranding met een mooier en rustiger vlammenspel.
AAA-Eco Infrarood
Direct warmte door middel van warmtestralers warmtepanelen warmtepanelen met uw mooiste foto. Bij traditionele verwarming wordt er gebruik gemaakt van de lucht die verwarmd wordt, bij infrarood wordt het object verwarmd. Daarom voelt u ook al zo snel de warmte. Als een object op temperatuur is zal de straling worden afgeketst en een nieuw object vinden om op te warmen. Artola Buitenleven
Barbecue`s waar je met de op dit moment de benodigde afstand kunt houden en toch de fijnste gezelligheid creëert. De TrunQ die de functionaliteiten van een braai, een grill en een vuurkorf combineert  Optioneel kan aan beide uiteinden een metalen plaat worden gemonteerd om het hout en de houtskool in de bak te houden. Het dienblad kan op hoge of lage steunen worden gemonteerd. fiQ een super mooi, handzame BBQ. De grillring is in de basis een openhaard voor buiten, die is vervaardigd in cortenstaal of staal in kleur. Rondom de vuurschaal is een metalen grillring gemonteerd. Qrib heeft aircontrol luchtinlaat die reguleert, de Qrib warmte wordt beter verspreid en er wordt minder rook geproduceerd. Een pronkstuk voor BBQ en sushi bereidingen.

Desinfectiezuilen
Desinfectiezuilen met de extra mogelijkheid om te wijzen op…of verwijzen of te informeren tijdens het desinfectie gebeuren.

Laat u informeren, zie onze site of bel 0572-354250, mail info@aaaeco.nl.
Kom gerust eens langs in de showroom zowel voor  particulier als dealers en ontdek de vele mogelijkheden,die u misschien nog niet hebt geweten, maar die uw wensen toch compleet kunnen maken.
Koffie en thee staan klaar.

Tot ziens,
AAA-ECO BV
Kaagstraat 13
8102GZ Raalte.

T: 0572-354250
M: info@aaaeco.nl
W: www.aaaeco.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
09:00-17:00uur
Zaterdag
10:00-16:00 uur

 Dit is een advertentie voor prijzen en informatie bel of mail zie bovenstaande gegevens.
www.aaaeco.nl


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.