A198 Marcel Escoffier 4 kostuumontwerpen uniformen v v…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 47x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Kostuumontwerp voor Franse variété (music-hall) of expositie. Linksonder gesigneerd M. Escoffier. Ontwerp van vier kostuums voor vrouwen pour lexposition Fleurs Gants Dentelles welke in het Louvre gehouden zou worden. Ontwerpen hebben allemaal een militair karakter. Voorzien van diverse aantekeningen met potlood. Behalve diverse kleuren (waterverf/gouache?) is er ook gebruik gemaakt van zilververf (de knopen op het jasje van het tweede ontwerp vanaf links vormen de letters van het woord Louvre) en goudverf. Het vierde ontwerp is het meest speels met op het jasje onder andere een stoomlocomotief. Ontwerp heeft een duidelijke Art Deco uitstraling. Formaat circa 49 x 32 cm.
Marcel Escoffier (1910-2001) was een Franse kostuumontwerper die werkte voor variété en film. Niet gedateerd (1930?). Referentienummer A198.

150 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 4,75 euro naar een afhaalpunt (DPD) of 6,95 euro met Postnl (bezorging aan huis). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.