MarktPlaza

6 vogelnesten in 1

54x bekeken
7 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 7,95

Omschrijving


Laat de roep van de wilde vogels welkom heten in uw tuin met dit schattige blokhutvogelhuisje. Perfect cadeau voor natuurliefhebbers en vogelliefhebbers, biedt vogels een warme plek om zich te verdedigen tegen ijskoude wind, regen, sneeuw en roofdieren, waardoor vogelvrienden kunnen vliegen en op hun gemak hun eigen huis kunnen bouwen.

Hang een vogelhuisje buiten je raam, in de tuin of vlakbij je terras en zie hoe de vogels eten komen halen of hun nesten bouwen. Dit lieve, kleine houten huisje zal een prachtige aanvulling zijn op je tuin. Kleine vogels komen samen om zich te voeden in dit gezellige natuurlijke vogelhuisje. Het kan een thuis bieden aan verschillende kleine vogels die op zoek zijn naar een veilig onderkomen om hun huishouding op te zetten. Een leuke activiteit voor ouderen, kinderen, natuur- en vogelliefhebbers. Het is de perfecte cadeau keuze voor pasgetrouwden en nieuwe buren.

Bird house is de perfecte aanvulling op uw patiotuin of achtertuin. Het blad is voorzien van stevig en onbreekbaar handgemaakt henneptouw en kan stevig worden opgehangen aan takken, terrassen, schuttingen of als middelpunt in een miniatuur sprookjestuin. De keuze is geheel aan jou. Het kan veel schattige vogels naar je huis lokken en je tuin een lentegevoel geven. Je kunt achterover leunen en genieten van het kijken naar deze kleurrijke stoet vogels die het schattige vogelhuisje komen bezoeken.

Het ziet er buiten stijlvol en duurzaam uit en voegt plezier en vrolijkheid toe aan elk tuindecor. Gewone vogelhuisjes kunnen op veel verschillende manieren worden geverfd, getint en gedecoreerd! Dit maakt het een geweldig handwerk voor scholen en kampen. Laat de creativiteit van uw kind de vrije loop in deze eenvoudige en leuke activiteit. Het is een perfecte leuke activiteit voor kinderen op regenachtige dagen.

Dimensie:


  • L20 x H14 x B13 CM /