MarktPlaza

52 weekends

125x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

52 weekends
informatie over 52 korte vakanties in eigen land of daarbuiten
1979,
Een uitgave van Postcheque- en Girodienst en Rijkspostspaarbank
384 pag.
Af en toe wel wat vlekjes
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)
"Een weekend weg, er even tussenuit ... een behoeft die even noodzakelijk en plezierig is als onze gewone vakanties van twee of drie weken. In dit boek vindt u 52 uitgewerkte voorbeelden van een weekend uit. Verdeeld over tien landen. Allemaal compleet met prijzen, boekingsmogelijkheden, bezienswaardigheden, routebeschrijving, enz. Van een goedkoop weekend ver onder de honderd gulden in eigen land tot een lang vliegweekend naar Rome of Barcelona.
Een aantal steden als bijv. Londen en Parijs en niet te vergeten Amsterdam
zijn opgesplitst in meer dan een weekend. De weekendmogelijkheden zijn daar namelijk zo groot en gevarieerd dat we de weekendbeschrijvingen verdeeld hebben naar interessesfeer. Wie bijv. In Parijs speciaal uit is op kunst, cultuur en musea vindt daar een apart hoofdstuk aan gewijs.
Uiteraard treft u veel weekends in eigen land in dit boek aan, iets meer dan 1/3 deel. Een weekend aan zee, temidden van bossen, een Nederlands
luierweekend, een weekend vol activiteiten... wat dat betreft biedt ons eigen land ook tal van mogelijkheden. Wie andere lucht wil inademen, een andere taal horen en van een andere landskeuken wgenieten kan kiezen uit Oostenrijk, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Belgie, Italie, Spanje, Zwitserland en zelfs de Verenigde Staten als geld geen rol speelt. Een ruime keuze in alle prijsklassen voor iedereen die even een paar dagen iets anders wil.
De prijzen zijn in overleg met het Nationaal Bureau voor Toerisme, diverse
buitenlandse verkeersbureaus en reisorganisaties tot stand gekomen. Alle
moeite is gedaan om ze zo actueel mogelijk te maken. De kans bestaat echter dat i.v.m. nieuwe vliegtarieven, tussentijdse prijsverhogingen enz., de in dit boek gepubliceerde prijzen afwijken van de prijs die men u vraagt. Veel zal dat waarschijnlijk niet zijn maar u knt zich voorstellen dat we de prijzen van de weekendarrangementen niet anders dan onder enig voorbehoud kunnen geven."
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘reizen/vakantie/uitstapjes’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)