5 romans, oude bieb exemplaren

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 30x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

5 romans, oude bieb exemplaren. Prima leesbaar.
afgeschreven bieb boek.
Jenny MacPartland, een jonge, gescheiden moeder, is gefascineerd door het werk van de schilder Eric Krueger. Wanneer ze hem ontmoet in de galerie waar ze werkt, raakt ze dan ook volledig in zijn ban. Binnen een maand zijn ze getrouwd en woont Jenny met haar twee kinderen in zijn prachtige, afgelegen villa. Maar onverklaarbare voorvallen verstoren Jenny's prille geluk. Aanvankelijk lijken ze onschuldig, flauwe pesterijen maar de gebeurtenissen worden steeds angstaanjagender.
afgeschreven bieb boek.
Op de dag dat Abbie Lawson haar vader begraaft ziet zij de onbekende vrouw voor het eerst. Haar gezicht, met de koningsblauwe ogen en het golvende zwarte haar, vertoont een schokkende gelijkenis met Abbie's eigen uiterlijk. En binnen enkele uren weet Abbie dat deze vrouw, Rachel Farr, haar halfzuster is van wier bestaan zij nooit heeft afgeweten. Al spoedig na de dood van hun vader ondergaan de levens van de beide jonge vrouwen een drastische omwenteling. Abbie wordt gedwongen om de onvermoede, gigantische schulden van haar vader te vereffenen, terwijl Rachel onverwacht een groot gedeelte van het familiefortuin in handen krijgt. Een bittere strijd ontbrandt tussen de halfzusters, met als inzet het Lawson-landgoed en de beroemde paardenstoeterij die de arena vormt waarin Abbie en Rachel zich met elkaar meten. Het wordt een nek-aan-nek race vol emotionele hindernissen, verraad en spectaculaire onthullingen. Rachel trouwt ondertussen met de machtige Lane Canfield, haar vaders beste vriend. Abbie ontmoet een ruige olieboorder, MacCrea Wilder, die haar leert wat hartstocht is. De beide vrouwen delen hun levens met deze mannen in voor- en tegenspoed, terwijl hun heftige onderlinge competitie onvernminderd voortgaat. Verbonden door het noodlot blijven zij zowel in het leven als in de liefde rivalen.
afgeschreven bieb boek.
Alyx Blackett is nauwelijks twintig jaar oud als de zwarte mantel van het noodlot haar leven overschaduwt. Hulpeloos moet zij toezien hoe haar huis is brand wordt gestoken en haar vader door gewetenloze schurken wordt vermoord. Radeloos van verdriet en berooid vlucht zij - vermomd als jongen - de bossen in, waar zij schildknaap wordt van de in ongenade gevallen edelman Raine Montgomery. Doch het duurt niet lang voor de vogelvrij verklaarde Raine ontdekt dat zijn tengere en onhandige schildknaap in werkelijkheid een lieftallige schoonheid is, en het duurt evenmin lange tijd voor de liefde tussen hen opbloeit als een zeldzame bloem. Samen binden zij de strijd aan tegen het onrecht dat hen in het verderf stortte en hen dwong als misdadigers te leven. Samen vechten zij voor eerherstel en samen zijn zij sterker dan de meest gevreesde vijanden.
afgeschreven bieb boek.
Joliffe... al bij hun eerste ontmoeting denkt Jane dat haar leven onverbrekelijk met het zijne verbonden is, ook al is haar leermeester Sylvester het er niet mee eens dat zij met zijn neef trouwt. Jane doet het toch, maar haar wereld stort ineen als blijkt dat het huwelijk ongeldig is.
Jane trouwt met Sylvester om een vader voor haar zoon te hebben. Ze gaan naar Hongkong en nemen daar hun intrek in het Huis met de Duizend Lampions. Het verhaal gaat dat in het huis een schat verborgen is.
Jane merkt dat het huis slechts zeshonderd lampions telt. Waar is de rest? Sylvester sterft en Jane vermoedt niets, tot zij dezelfde symptomen krijgt als Sylvester, voordat hij stierf.
Is hier sprake van oosterse mystiek of is het het werk van Joliffe? Kwam hij inderdaad terug omdat hij zoveel van haar houdt of gaat het hem om andere dingen? En welke rol speelt Adam, de andere neef van Sylvester?
afgeschreven bieb boek.
Caroline Tressidor voelt al op jonge leeftijd aan dat er een speciale band bestaat tussen haar beeldschone moeder en de fascinerende kapitein Camichael. Haar intuïtie bedriegt haar niet, en wanneer een vreselijk geheim wordt verraden aan haar dominante vader, de alom gerespecteerde Robert Tressidor, heeft dit voor Caroline verstrekkende gevolgen. Zij wordt onterfd en voor onbepaalde tijd naar Cornwall gestuurd, waar nicht Mary de scepter zwaait over het familielandgoed.
Voor Caroline betekent dit het keerpunt in haar tot nu toe zo beschermde bestaan. Nicht Mary, een kranige vrouw die haar tijd ver vooruit is, zal een allesbepalende rol in haar leven gaan spelen.
En de ontmoeting met Paul Landower, de eigenaar van het naastgelegen landgoed, roept gevoelens in haar wakker waarvan zij het bestaan niet kende. Nóg is het geluk echter niet voor Caroline weggelegd. Want wanneer Paul zich gedwongen ziet zijn landgoed van de ondergang te redden, stort de wereld voor Caroline wederom in elkaar.
Alle vijf voor € 2,50
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.