MarktPlaza

5 persoons Jacuzzi, Royalty Spas, Extra zuinig, duurzaam en stil!

120x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Bent u op zoek naar een goede spa/Jacuzzi kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze showroom in Poppel. Sinds 2008 kunt u bij ons terecht voor de betere Jacuzzi's. Wij vinden het niet belangrijk om de goedkoopste of de grootste te zijn, maar wij zijn graag de beste! Daarom doen wij van de verkoop tot de service alles zelf!

Royalty Spas Atlanta
Model Atlanta is een te gekke 5 persoons spa met alles wat u maar nodig heeft! 2 fijne ligplaatsen en 3 ruime zitplaatsen. De spa is uitgerust met een 3 PK massage pomp en een aparte circulatiepomp, hierdoor kunt u hem eventueel via het stopcontact aansluiten. Royalty Spa's staan al vele jaren bekend om hun zuinige en duurzame baden.

Extra zuinig
Tijdens de hogere stroomprijzen blijft het gewoon genieten in een Royalty Spa! Bij de productie van een Royalty Spa is nergens op bezuinigd. Dit merkt als u de binnenkant van de spa zou bekijken. De kuipen zijn extra goed geïsoleerd met de nieuwste technieken zodat je achteraf overal nog makkelijk bij kunt, goede bodem en omkisting isolatie! Heeft u zonnepanelen? Wist u dat u een Royalty Spa hier makkelijk op aan kunt passen? Wij leggen u dit graag uit in onze showroom.

200 x 200 x 90 cm
40 jets + 6 air jets
1 massagepomp 3PK
1 zuinige circulatiepomp
Stainless Steel frame (geen hout!)
Dichte geïsoleerde kunststof bodem.
Gecko besturing Canada
Ozonator

Led verlichting
Verlichte hoofdkussens
Waterval
Opstaptrapje (extra stevig)
Isolerende cover

Nu voor € 6.845,-

Te gekke acties in april: NU Gratis levering en installatie, Gratis coverlift understyle, Gratis onderhoudspakket Aquafinesse, Gratis opstart set! Twv €1.065,-

Royalty Wellness Poppel
Voortjesweg 27
2382 Poppel (net over de grens bij Goirle, Tilburg)
Maandag t.e.m vrijdag 9.00 - 17.00 uur.
Zaterdag 13.00 - 17.00 uur.

Royalty Wellness Mol
Ambachtsstraat 21
2400 Mol
Dinsdag t.e.m zondag 12.00 - 17.00 uur.

www.royalty-wellness.be