MarktPlaza

462 Hele mooie Lapisgrijze Nissan Figaro met nieuw dak

2650x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Chassisnummer 462
Kleur: Lapisgrijs
Kilometerstand: 145000 (aantoonbaar middels buitenlandse autopas)

Weer hebben we op onze rondreizen door de UK een hele nette Figaro gevonden die we hebben kunnen overnemen.
Ook hier was er wederom sprake van het bekende blanke lak probleem die loslaat en dus is de buitenkant nieuw gespoten.

Voorzien van centrale vergrendeling, chromen deurbeschermers, chromen spatbordranden, een nieuw vinyldak (en ook nieuw achterruitvinyl) en een nieuwe mattenset in waardoor er nu weer een hele mooie Figaro te koop is. Voorzien van een ijskoude airco en nieuwe banden.
Hij staat gekeuird klaar met uiteraard ook al onze upgrades erop.

Tegen meerprijs kan de auto voorzien worden diverse audiosystemen, van modern digitaal tot originele Clarion Radio-CD spelers en zelfs een upgrade versie met USB aansluiting, nieuwe CD speler en hoofdtelefoonaansluiting. Het topmodel heeft zelfs een bluetooth carkit ingebouwd voor hands-free bellen.

Uiteraard zijn al onze aanpassingen toegepast op deze Figaro, dus aangepast motormanagement, elektrische ramen modificatie, Zekeringenkast aangepast, waterhuishouding herzien, distributie en waterpomp vervangen, centrale vergrendeling ingebouwd, nieuwe deurspeakers, radio frequenties aangepast, etc, etc.
Wordt geleverd met een nieuwe 2 jarige APK en fraaie oud blauwe decoratie platen*

Wij zijn de grootste voorraadhoudende outlet van Nissan Figaro’s met altijd meer dan 15 verschillende op voorraad. Tevens zijn wij de Figarospecialist met een bewezen trackrecord van meer dan 350 verkochte exemplaren! U koopt dus met zekerheid!

Kom langs voor een enerverende proefrit in de Figaro van uw keuze.