MarktPlaza

400 JAAR NEDERLANDSE MUZIEK door The Hague Philharmonic Met boekwerk

31x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

400 JAAR NEDERLANDSE MUZIEK door The Hague Philharmonic Met boekwerk
Label Residentie Orkest - 6812.901/906
Plaat 1: Concerto grosso opus 3 nr.1 van Hellendaal, Concert 2 voor klavecimbel en strijkers van Lentz, Canzon a 8 col basso continuo van Conradus, Symfonie 4 opus 19 van Fodor.
Plaat 2: Sonate finalis nr.15 uit Completorale Melos Musicum van Buns, Symfonie opus 3 nr.1 van Meder, Allegro moderato voor 4 strijkkwartetten van Van Bree, Sonate in C uit Quatorze Sonates van Rosier, Romantische serenade voor strijkkwartet opus 25 van J.Brandts Buys.
Plaat 3: Symfonie 3 Aan mijn vaderland van Zweers.
Plaat 4: Overture Cyrano de Bergerac opus 23 van J. Wagenaar, Concert voor fluit en orkest opus 43 van Th.Verhey, Variaties en fuga op een thema van Johann Kuhnau voor strijkorkest van H. Andriessen, Im grossen schweigen stemmingsgedicht naar een aphorisme van Friedrich Nitzsche voor bariton en orkest van Diepenbrock.
Plaat 5: Chorus La Nuit op tekst van Charles Péguy voor koor en orkest van Van der Horst, Univers de Rimbaud (cinq poemes dÄrthur Rimbaud) van Escher, Hiërolyphen van Ruyneman, Symfonie 3 van Vermeulen.
Plaat 6: Sonata per pianoforte e tre gruppi strumentall van Van Vlijmen, Six turkish folk poems voor vrouwenstem en 7 spelers van Loevendie, Septet van Van Baaren, Dans van de Malic Matrijzen voor piano en blazers van Janssen
Bieden vanaf € 6,90 (160)
Verzendkosten voor U in Nederland € 6.00
Bij aanschaf meerdere kavels aangepaste verzendkosten
Zie ook mijn andere aanbiedingen
Op onderbiedingen wordt niet gereageerd
Verzending voor rekening en risico koper.