MarktPlaza

3D Muurisolatieplaten Harmony Design

143x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De 3D wandpanelen zijn de nieuwste interieur trend voor muurbekleding. De wandpanelen zijn eenvoudig te monteren met een naadloos effect.

Door de diverse motieven die verkrijgbaar zijn in de 3D wandpanelen wordt er een bijzondere sfeer gecreëerd. Met de uitstekende afmeting van het wandpaneel is het mogelijk om een deel van een bepaalde muur te bekleden of natuurlijk de gehele muur waardoor een speciaal drie dimensionaal effect ontstaat als wandbekleding. Door de verschillende vormen en reliëfs in de wandpanelen ontstaat er een bijzonder resultaat van licht en schaduw. Het bijzondere sfeer kan vergroot worden wanneer uw muurbekleding voorzien wordt van een (led)verlichting.
Tevens heeft het wandpaneel diverse andere voordelen. Een 3D wandpaneel is geïsoleerd met verhard piepschuim. Hiermee is uw woning en/of bedrijfsruimte extra geïsoleerd.

Beschrijving

Kostenbesparend
De wandpanelen bespaart u van onderhoud, (kosten van) montage van echte tegels, renovatie en eventuele verbouwing, puin(kosten), schilderen en/of behangen en tijd!

De 12 voordelen van de 3D wandpanelen
Natuurlijke uitstraling
Warmte-isolerend
Geluidsabsorberend
Brandwerend
Vochtwerend
Onderhoudsvrij
Zeer sterk en licht
Weerhoudend tegen bacteriën en/of schimmel(s)
Drukbelasting van 140-200 kg
Zowel horizontaal, verticaal als diagonaal te monteren
Eenvoudig te monteren

Montage

De benodigdheden tijdens een montage: rolmaat, stanleymes, winkelhaak en kit.

Bekijk snel onze webshop of bestel via de berichtenfunctie