MarktPlaza

3 Slaapkamer 2 badkamer villa met privé zwembad Benferri

200x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

3 Slaapkamer 2 badkamer villa met privé zwembad Benferri

Ref: 1156

Prachtige vrijstaande woning met privé zwembad in Benferri – In zeer goede staat!

Deze prachtige woning beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers en is gelegen in het noordelijk deel van Benferri. Het is een rustig gebied waarbij ieder huis voldoende eigen privacy heeft. Deze woning is gebouwd in 2007 en is in absoluut perfecte staat. De woning is van de eerste eigenaren en alleen gebruikt door henzelf als vakantiewoning in Spanje.

De volledige plot is omheind door onder andere hekwerk en cypressen. Niet alleen de woning, maar ook de tuin ziet er tip top uit en vereist practisch geen onderhoud. Aan de achterkant van de woning is een zwembad, een ruim overdekbaar terras en een sinaasappelboom. Aan de zijkant van het huis is een ruime carport en een kleine opslagruimte. De voorkant van de woning beschikt op de eerste verdieping over een ruim terras met prachtig uitzicht. Bij deze woning hebt u altijd de keuze om lekker in de zon te genieten of in de schaduw.

Binnen de woning is ook alles in perfecte staat en kan direct betrokken worden. De woning wordt verkocht inclusief meubels, tuinmeubels voor beide terrassen, witgoed en keukenapparatuur. Tevens is in de woonkamer een satelliet televisie aanwezig via Canal Digital. In de woonkamer is een airco voor koude en warme lucht. De schuifpui achter zorgt voor veel natuurlijk licht in de woonkamer. De doorgang tussen woonkamer en halfopen keuken zorgt voor een mooi ruim geheel. De ruime keuken is voorzien van alle basisgemakken. Op de begane vloer is verder een slaapkamer (met airco) en een badkamer. Via de trap in de woonkamer gaat men naar de eerste verdieping. Hier bevindt zich de masterbedroom (met airco), een ruime badkamer en een tweede slaapkamer. Alle slaapkamers beschikken over inbouwkasten.

Benferri is een plaatsje met circa 2000 inwoners in de provincie Alicante (Costa Blanca Zuid). Het is een klein, typisch Spaans dorpje waar alle basisvoorzieningen aanwezig zijn. De jaarlijkse feesten zijn erg gezellig. Rondom Benferri kunnen prachtige wandelingen worden gemaakt, zeker als u van de natuur en het heuvellandschap houdt. Het ligt op slechts 6 km afstand van de provinciestad Orihuela. Hier vindt u alle voorzieningen zoals restaurants, winkelcentra, sportcentra en een ziekenhuis. Op 25 km afstand ligt Murcia dat goed bereikbaar is via de  autosnelweg A7. De afstand naar Alicante bedraagt 55 km en is eveneens bereikbaar via de A7. Beide grote steden zijn makkelijk bereikbaar met de trein vanuit Orihuela.

Het dichtstbijzijnde strand ligt op 36 km afstand in Guardamar. Binnen een straal van 50 km zijn vele mooie golfcourses. De zondagmarkt in La Murada (3 km) is een aanrader.