MarktPlaza

3 Nieuwe kittens (Beschikbaar October 2024)

68x bekeken
14 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hey daar, 
 Goed nieuws! Onze poes Uber en kater Lilo hebben 3 kittens in het nest. 
Bij ons zijn de kittens op een zeer natuurlijke en gezonde wijze tot stand gekomen. Wij doen dit helemaal niet als hobby, noch als beroep.

1 x Witteke (manneke)
2 x Beige (ook wel Thai genoemd, vrouwtjes)
Unieke blauwe oogjes allemaal!

De kater en de moederpoes zijn getest op erfelijke ziektes en alle poezen worden tijdig ontwormd, gevaccineerd en regelmatig gecontroleerd. Onze kittens groeien op in de speciale kamer, maar ook in onze thuis tussen onze andere katten. 
Voel je vrij om contact met ons op te nemen, voor meer informatie of jouw nieuwe vriend(innetje) in huis te nemen. 

U kan een bezoekje brengen aan onze website http://www.uberkittens.be en indien uw interesse is gewekt in een kitten een aanvraag doen. Onze website is beschikbaar in Nederlands en Engels, en biedt alsook een weelderig aanbod aan foto’s en video’s van ons reis/huiskatten-koppel Uber & Lilo.

Al onze kittens zijn toilet-gewend, zijn fan van de krabpaal en gezond gevoed tot ze het huis verlaten. Bij ons krijgt U trouwens altijd gratis een voedselpakket en een dekentje (met de geur van het nest) mee om gewoontes van de kitten te kunnen verderzetten.
Na uw aanvraag is ingediend kunnen we te woord staan i.v.m. de plaatsing, en natuurlijk blijft U volledig op de hoogte van uw kitten met extra foto's en videos.

We vragen U: Zorg goed voor het kitten, met verstand en liefde. Bedankt