2CD The Trophy Twins & Rob Tissera ‎ Kissdafunk

282x bekeken
6 jaar geleden geplaatst


Zo goed als nieuw
Niet van toepassing


Te koop 2CD The Trophy Twins & Rob Tissera ‎ Kissdafunk, orgineel.
Label: New State Recordings ‎– NEWCD9010
Format: 2 × CD, Compilation, Mixed
Country: UK
Released: 30 Apr 2007
Genre: Electronic
Style: House, Electro

1-01 –James Fitch Ft. Sunscreem Perfect Motion
1-02 –Funkagenda San Francisco (Micky Slims Bedtime Bomb)
1-03 –Atrium (3) In Love With You (Eric Smax & Thomas Gold Remix)
1-04 –Laidback Luke Ft. Steven Granville* Hypnotize (Steve Angello Remix)
1-05 –Marc Leaf Muzik
1-06 –Robot Needs Oil Volta
1-07 –Houzecrushers Touch Me (Smax & Gold UK Dub)
1-08 –Plump DJs Electric Disco (D. Ramirez Remix)
1-09 –Sunfreakz Ft. Andrea Britton Counting Down The Days (Axwell Remix)
1-10 –Ethan In My Heart (Dave Spoon Remix)
1-11 –Lifestylerz Featuring Honey Couture Creep Delight (Hollywood Hills Honeylectro Mix)
1-12 –Dave Spoon At Night
1-13 –Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 Life Less Ordinary
1-14 –Dave Armstrong Make Your Move (Dare Me)
1-15 –Ingo Staar* & Hadassi* Squelch
1-16 –Cicada The Things You Say (Dirty South Remix)
1-17 –Tyken Every Word (Dave Spoon Mix)
1-18 –Kissdafunk Project Give U Up
1-19 –Another Chance, Sterling Void Everytime I See Her (Sound Of Eden) (Bodyrox Dub) Mixed With It's Alright
1-20 –Steve Angello Straight

2-01 –Trophy Twins Ft. Ritma In The Meantime (The Beats Dub)
2-02 –Justin Martin The Fugitive
2-03 –Outmode True
2-04 –Bart Van Wissen Halfway Home
2-05 –The Timewriter Reachin' Out (Dave Spoon Mix)
2-06 –Dave Spoon Sunrise (Jon Gurd & Dave Robertson Remix)
2-07 –James Talk Pass Me The Suntan Lotion
2-08 –Paul Thomas (2) Slubberdegullion
2-09 –Punkrok So Good
2-10 –Ryan Murgatroyd Ft. Tasha Baxter Funk Country (Micky Slim Remix)
2-11 –Timmy Vegas The Girl From Brazil (Funkagenda's Anti-Static Dub)
2-12 –Brothers Bud vs THC (12) Yap Yap (Escobar & Vito Mix)
2-13 –Marcella Stabbing Sally (Audiojack Vox)
2-14 –Mark Knight I Like That (Trophy Twins & Funkagenda's FATT Mix)
2-15 –Giorgio Prezioso & Libex* Pongo
2-16 –Splitter* All Alone