MarktPlaza

24 uur inwonen zorgverlener

437x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Wij bieden volledig uit het PGB betaalbaar thuiszorg en huishoudelijke help op maat.
Bent u nog iemand die niet meer voor zichzelf kan zorgen en het liefst daardoor niet alleen wilt blijven?
Wij snappen dat u door ouderdom of ziekte niet meer voor u zelf kan zorgen en dat u daarmee uw familie niet wilt lastig vallen.
daarom is ons inwonen zorgverlener bureau met 16 jaar ervaring de oplossing!
Wij hebben daarom vier belangrijke punten waarme wij u de beste zorg kunnen aanbieden.


1) Huishoudelijke zorg
Onze professionele inwonen zorgverlener staat altijd voor u klaar maar, voor uw huishoudelijke taken (denk hierbij aan poetswerk, strijken, boodschappen halen, etc). want wij vinden het belangrijk dat niet alleen u mag ook uw omgeving goed verzorg wordt, want dit zorgt uiteraard voor een prettig en fris gevoel in huis.


2) Individuele begeleiding
Wat wij ook erg belangrjk vinden is dat u zich op uw gemak voelt bij de zorgverlener. Wij vinden dat u plezierig samen tijd kan doorbrengen (dit kan door te gaan wandelen, winkelen, spellletjes etc). want geluk is wat iedereen hoort te krijgen en wat u ook beter en fijner in het leven stelt.


3) Persoonlijke verzorging
Onze zorgverlener zijn erop getraind om ervoor te zorgen dat u elke dag prettig in uw vel zit en schoon door het leven kan!


4) Palliative zorg
En als laatste maar niet te vergeten de Palliatieve zorg heeft niet als doel om de patiënt te genezen. Deze zorg wordt toegepast wanneer de patiënt niet meer kan genezen. Het doel is echter om de patiënt een zo lang mogelijk leven te geven met een goede kwaliteit van het leven. Dit gaat volgens de eigen wensen en keuzes van de patiënt. Er wordt geprobeerd om ongemakken te voorkomen en klachten te verlichten.
Kunt u zich in deze gevallen mee leven en denkt u dat onze zorgverlener kunnen helpen?
Fijn van u te horen!


Kosten en vergoeding
€100 per dag, als het niet voor u betaalbaar is, u kunt bij financiering hulp "WMO" terecht bij de gemeente van uw woonplaats. Bemiddeling bij 24 uur zorg dag- en nachtzorg, toezicht en begeleiding (in bijna alle gevallen voor 100% betaalbaar vanuit het pgb!).


U kunt ons werkdagen bellen: 055 –5347232.

www.babszorg.com


Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.