MarktPlaza

200 - Villa Serena - Marion Pauw

87x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Villa Serena - Marion Pauw.

De ideale man, een moordenaar? Fillis en Andrew zijn het ideale stel: jong, mooi en dolgelukkig met elkaar. Waarom probeert Andrew zijn vrouw dan te vermoorden tijdens hun huwelijksreis?

Ook al verklaart haar prettig gestoorde vriendin M. haar voor gek: Fyllis gaat toch terug naar de Dominicaanse Republiek, naar de plek waar haar huwelijksreis zo dramatisch eindigde. Vorig jaar was ze in dit hotel met haar kersverse echtgenoot die haar op handen droeg. Tot hij haar probeerde te vermoorden en ze ternauwernood het vege lijf kon redden. Andrew houdt vol dat stemmen hem tot zijn daad aanzetten, maar is dat wel zo? Andrew is inmiddels opgenomen in een inrichting en kan Fyllis' vragen niet meer beantwoorden.

Fyllis is vastbesloten in het idyllische Villa Serena met het verleden in het reine te komen en de draad van haar leven weer op te pakken. Dat lukt aardig als ze de knappe Manolo ontmoet die al haar behoeftes precies lijkt aan te voelen. Samen gaan ze op onderzoek uit, en ontdekken de gruwelijke waarheid die de serene villa verbergt.

ISBN: 978 90 6305 379 6 / 4e druk / Archipel
staat: z.g.a.n. / type: paperback / gewicht: 210 gr. / 191 blz.

verzendkosten koper / ophalen is ook mogelijk.

De 2e Ronde, uw adres voor goede en goedkope 2e hands boeken.
In tegenstelling wat veel 2e hands boeken-webwinkels doen, maak ik van ieder boek zelf de foto's, dus what you see, is what you get.
Neem een kijkje bij mijn overige advertenties, wie weet zit er iets voor u bij!