MarktPlaza

2 Huizen voor 1 prijs

94x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

In de buurt van kleine dorpjes als Montechiaro d'Acqui en Mombaldone (1 van de 100 mooiste dorpjes in Italië) ligt dit dubbele woonhuis met een fantastisch uitzicht.

Het is gebouw in een L-vorm, het rechtse gedeelte is het oudst, links is later aangebouwd.

Het dak is in goede staat. De grond erom heen zo'n 1000 m2 en bij de huizen mooi vlak om een groot terras te maken. 

Het hele complex heeft 7 ruime kamers, 2 badkamers, 2 keukens, 2 garages, en een fantastiche wijnkelder waar de oude wijnpers nog prominent aanwezig is. Deze ruimte heeft zomer en winter een constante temperatuur. Persoonlijk zou ik hier een prachtige woonkeuken van maken, het gewelfde plafond is zo mooi. 

De eigenaar erfde het een aantal jaren geleden van zijn oom maar hij woont zelf al ergens anders met zijn gezin. Wij kennen de eigenaar omdat hij kookt in de hotelschool in Acqui Terme en men heeft daar regelmatig proevers nodig.

Uiteraard verdient e.e.a. hier en daar modernisering, zoals in de keukens en de badkamers maar er is een cv-ketel (niet al te oud) voor verwarming en warm water. Er is een pizza-oven plus een enorme ruimte voor houtopslag. Alle ramen hebben louvreluiken, veelal van aluminium. Er zijn mooie oude terrazzo vloeren.

Een fantastich vakantiehuis voor 2 families.

Ik heb meer foto's, whatsapp mij ?