2 handtamme gerbils vrouwtjes incl. Kooi

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 114x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Zie omschrijving

Omschrijving

Hierbij verkoop ik mijn 2 gerbil vrouwtjes. Deze dames zijn klaar voor een nieuw huisje!
Het zijn 2 leuke lieve diertjes die graag gangetjes maken, knagen, spelen en zeker overdag regelmatig als snachts actief zijn.

De reden dat ik ze verkoop is omdat de witte gerbil helemaal alleen diep ongelukkig in een dierenwinkel zat. Ik ben toen een paar keer gaan kijken en het was echt een hoopje ellende puur uit eenzaamheid. Ze zeiden daar dat ze niet te koppelen was maar ik kon het niet over mn hart verkrijgen en heb haar toen gekocht samen met een andere gerbil daar en na veel tijd en moeite zijn ze gelukkig gekoppeld. We hebben haar van dag tot dag zien opbloeien en ze is helemaal happy nu. Ze is actief en haar vacht en ogen zien er super uit. Het doel hiermee is bereikt en ze zijn toe aan een nieuw huisje samen. Ik kan ze hier helaas niet houden en dat was ook niet van begin af aan de bedoeling geweest.

Ik zoek dus wel iemand die weet waar hij/zij aan begint aangezien deze (eigenlijk alleen de witte) wel een verleden heeft gehad) gerbils zijn heel gevoelig maar toch ook heel nieuwsgierig en hebben een juiste verzorging nodig. Daarom ook alleen reageren bij serieuze interesse! Ze gaan niet naar de eerste de beste!

Bijzonderheden:
- gaan SAMEN weg, niet alleen
- met glazen kooi incl. Deksel waar ze nu ook inzitten en andere toebehoren
- ze zijn ongeveer 4 maanden
- ze zijn handtam, bijten niet!

Ze gaan niet voor niks weg dus koopjesjagers hoeven al niet te reageren!

Groetjes Joyce


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.