2 Film DVD The Sheltering Sky / Jane Eyre

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 80x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Te koop 2 film DVD The Sheltering Sky / Jane Eyre, orgineel, NL ondertiteld, Nieuw ingeseald.
Hermans Space B.V.
366272
DVD 
1 stuk(s) 
Engels 
200 minuten minuten
2005
Serie: BIG DVD Collection.
Verpakking: Kartonnen omslaghoesje


The Sheltering Sky:

Naar het boek van Peter Bowles spelen John Malkovich en Debra Winger het echtpaar Moresby dat op een tocht door de Marokkaanse woestijn op zoek gaat naar de waarheid over zichzelf, hierbij het hoofd biedend aan lichamelijke en geestelijke ineenstorting.
Terwijl ze hopen op een opwindend avontuur ondergaan ze een beproeving over hun bezeten en onderdrukte wederzijdse verhoudingen.
Het adembenemende landschap wordt op een grootse en intrigerende manier in beeld gebracht zoals alleen Bernardo Bertolucci (The Last Emperor) dat kan.

Jane Eyre:

Jane Eyre (Anne Paquin) is nog maar een klein meisje als haar ouders sterven.
Na een moeilijke jeugd en een weinig prettig verblijf komt zij op achtienjarige leeftijd als gouvernante (Charlotte Gainsbourg) op Thornfield Hall om er te zorgen voor de dochter van Edward Rochester (William Hurt), de heer des huizes.
Hoewel Jane op goede voet staat met haar leerlinge en het uitstekend kan vinden met mevrouw Fairfax, het hoofd van de huishouding, wordt haar rust regelmatig verstoord door een demonische lach die door de gangen opklinkt. Ook haar baas Rochester behandelt Jane uiterst afstandelijk en cynisch.
Desalniettemin groeit wederzijds respect die geleidelijk uitmondt in liefde.
Als Edward uiteindelijk Jane ten huwelijk vraagt stapelen de dramatische gebeurtenissen zich op resulterend in de ontrafeling van het geheim van Thornfield Hall...


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.