MarktPlaza

2 Bedroom luxurious apartment Guardamar

147x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

2 Bedroom luxurious apartment Guardamar

Ref: 644

Prachtig zeer luxe appartement in Guardamar del Segura € 195.000

Verlaagd in prijs van € 225.000 voor € 195.000 !

Dit luxe appartement beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers. Het is gelegen in een schitterend complex met allerlei voorzieningen en op slechts 1 kilometer afstand van het strand. Het complex bestaat onder andere uit : Gezamenlijk zwembad, gezamenlijke tuinen, fitness ruimte met apparatuur, speeltuin, gratis wifi, paddle tennisbaan, sauna, verwarmd binnenzwembad en verschillende terrassen. Daarnaast is er een ondergrondse parkeergarage voor uw auto(s). Het appartement heeft een groot balkon met vrij uitzicht (ook zeezicht). Alles is van zeer hoge kwaliteit en de constructie is voltooid in 2008 – 2009. Verder is er een lift aanwezig, maar ook airconditioning, luxe keuken met apparatuur (Bosch), luxe kwaliteits meubels, meubels voor het balkon, Alarm, ramen met dubbelglas, plaats in de garage, opslagruimte, centrale bediening van rolluiken en verlichting en meer..

Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot. Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. En indien u behoefte heeft aan Nederlandse TV en internet kunnen wij dit ook voor u regelen.

In de omgeving zijn : Restaurants, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardamar :Punta Prima, Santa Pola, Rojales, Benimar, La Mata, maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 2 tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen etc.