1470nm EVLT chirurgische diodelaser

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 7x bekeken
  • Datum geplaatst 7 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

OMSCHRIJVING
S1-K12 1470nm 2-KG lasersysteem voor EVLT, het symbool van klein, slim en veiligheid.

Het is een kleine, intelligente chirurgische laser die speciaal is ontworpen voor EVLT, tot 12 W, die kan voldoen aan alle vereisten voor EVLT-chirurgie. De geavanceerde ontwikkelingsmogelijkheden van het Pioon-team hebben de S1 een ultracompacte behuizing gegeven - met een gewicht van slechts 2 kg! Uitgerust met een gepatenteerd intelligent laser-systeem, kan het artsen de beste operatie-ervaring bieden. Met zijn unieke en voortreffelijke uiterlijk, kleine en draagbare vorm en handige draagbaarheid, wordt het een prachtige landschapslijn in de operatiekamer.

Superieure cellulaire wateropname geeft een golflengte van 1470 nm geavanceerde aderablatie-resultaten bij relatief lage vermogensinstellingen, waardoor thermische schade aan omliggende weefsels wordt verminderd. Aanzienlijke vermindering van postoperatieve pijn en bijwerkingen helpt om een ​​hogere patiënttevredenheid te bereiken die 1470nm-lasers promoot als het universele alternatief voor conventionele 810 / 980nm-lasers. Bovendien heeft het een zeer goed effect op de bloedstolling.

Bevestigd door klinische statistieken, het aanbevolen vermogensbereik van 1470 nm van 5 tot 10 watt. Bij instellingen van minder dan 12 watt kunnen weefselnecrose en -schade onder controle worden gehouden, daarom is 1470 nm 12 watt een veiligere en goedkopere configuratie.

S1 K12 is meer dan alleen een laserapparaat, we zullen het u presenteren in de vorm van een compleet EVLT-chirurgisch systeem! Inclusief PIOON's eigen professionele Bare / Radial-vezels, laserveilige voetschakelaar, laserveiligheidsbril, EVLT-specifieke kit, evenals ingebouwde EVLT-protocollen, case-referentievideo's. Bewaar de volledige professionaliteit van uw praktijk!


KENMERKEN
Toepassingen flebologie
Versterkende middelgrote diode
Ergonomisch tafelblad
Pulsduur microseconde
Golflengte 1470 nm


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.