MarktPlaza

100 bijzondere bezienswaardigheden

111x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

100 bijzondere bezienswaardigheden
'leuke auto-uitstapjes in Nederland'
Serie: Shell helpt U op weg
Deel 1
1988, AW Bruna uitgevers bv
106 pag.
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'reizen/vakantie/uitstapjes'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
Een kijkje nemen in de 21e eeuw of aanzitten aan een middeleeuws banket. Met de snelheid van het licht door het heelal reizen of in een gemoedelijk tempo met een huifkar over verlaten bospaden. Een Afrikaanse safari, een ontdekkingsreis door het tropisch regen woud of een kanotocht over stille wateren. Stuk voor stuk zijn dit bijzondere belevenissen waarvoor niemand ver hoeft te reizen, want er is veel mogelijk in Nederland voor wie de weg weet.
Dit eerste deel van de serie 'Shell Helpt U Op Weg' geeft een gevarieerd overzicht van 100 bijzondere bezienswaardigheden. Alle provincies komen uitgebreid aan bod; ze bieden samen een veelheid aan attracties, zoals dierenparken, musea, exposities, natuurschoon en historie. In Nederland valt nog veel te ontdekken, te bekijken en te genieten. Dit boek wijst u de weg naar 100 onvergetelijke ervaringen.