MarktPlaza

1 Set: knop van de deur met knop rozet-veiligheid schild

573x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Messing deurknop met beveiliging rozet - messing knop - gesmeed, mooi op elke voordeur!!


Deze deurknop is vast - niet draaibaar. De deur gaat open met uw huissleutel en duw  de knop, of maak een trekbeweging, afhankelijk van de deurmontage. Zeer stijlvol en antiek, hoogwaardig vervaardigd is deze messing deurknop.
De begeleidende mooie Knauf - Rosette komt overeen met zowel historische als nieuwe deuren. Dus ziet men direct, valt gewoon al in de verte op: prachtige eye catcher!!
Het wordt bevestigd met een schroefdraad schroef van binnen naar buiten - net zoals het is met de beveiliging rozetten die niet verwijderbaar zijn zo vanaf de buitenkant van de voordeur.


Deze knop gepolijst messing, bieden wij ook in patina, in messing en antiqued ijzer aan- kijk hiervoor in onze webwinkel onder de categorie: deurbeslag.


Omvang van de levering: 1 Set: knop van de deur met knop rozet en veiligheid wapenschild, voor de voordeur, gepolijst messing
(ABS-1KnSolvo meten gloss 7cm DV 250.744,35-250.573,35)

Afmetingen:
Knauf: diameter 7 cm x 7 cm hoogte
Knauf rozet diameter 8 cm schroef: 93 mm Lengte, Grootte van de draad: M10
Beveiliging sleutelplaat DM 50 mm

Gewicht: 0,9 kg
nieuw item
tags: koperen knop, messing deurbeslag, deurknop voor deuren, deurbeslag nostalgie, knoppen voor voordeuren, hoofd deur, koperen knop, koperen deurknop, deur hardware met knop,

tel; +31(0)683603899

  

 tel; +31(0)683603899