MarktPlaza

017 - Ik was pas twaalf - Nathalie Schweighoffer

80x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ik was pas twaalf - Nathalie Schweighoffer.

Het aangrijpende verhaal van een incestslachtoffer.

Nathalie is pas 12 als haar vader haar voor het eerst begint te betasten. Later verkracht hij haar ook, jaren lang door. Het is een marteling voor haar. Haar vader laat al zijn brute lusten op haar los. Hij dwingt haar in zijn gezelschap naar pornofilms te kijken, geeft haar drugs en alcohol zodat ze zich ‘lekker’zou voelen en zodat ze zou meewerken met haar vader. Als Nathalie durft tegen te stribbelen, krijgt ze een flinke aframmeling met zijn broekriem.

Ze durft uit angst en schaamte er met niemand over praten, zelf niet met haar moeder doordat ze zelf problemen had met haar man. Nathalie loopt dan ook voortdurend rond met de gedachte zelfmoord te plegen en om haar vader te vermoorden. Haar plotseling slechte gedrag en slechte punten op school, worden door iedereen toegeschreven aan de pubertijd. Uiteindelijk toen Nathalie ongeveer 18 jaar was vroeg haar moeder de echtscheiding aan met haar vader en ze vluchtte met z’n allen weg van hem.

Durft Nathalie haar verhaal dan toch naar buiten te brengen of is ze nog steeds te bang voor hem?

ISBN 978 90 443 1885 2 / The House of Books
staat: z.g.a.n. / type: paperback / 208 blz. / gewicht: 270 gr.

verzendkosten koper / ophalen is ook mogelijk.

De 2e Ronde, uw adres voor goede en goedkope 2e hands boeken.

In tegenstelling wat veel 2e hands boeken-webwinkels doen, maak ik van ieder boek zelf de foto's, dus "What you see, is what you get."
Neem een kijkje bij mijn overige advertenties, wie weet zit er iets voor u bij!