MarktPlaza

013 - Sandra Brown - De obsessie

50x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Sandra Brown - De obsessie.

Dokter Rennie Newton wordt opgeroepen om jurylid te worden. Rennies nauwgezetheid dwingt haar vrijspraak te eisen. Dat blijkt een zeer betreurenswaardige beslissing
Als de naaste collega van de Amerikaanse chirurg Rennie Newton is vermoord wordt ze verhoord door de politie. Deze denkt niet dat ze heeft gemoord, maar er kan een verband zijn, omdat Rennie vaak meningverschillen had met haar collega. Ook was ze voorzitter van een jury die moordenaar Lozada, mogelijk ook nu de dader, niet kon veroordelen. Dus wordt ze geschaduwd door rechercheur Wick Treadgill, die verliefd op haar wordt. Dan begint psychopaat Lozada, die tijdens zijn proces door Rennie geobsedeerd is geraakt, haar te achtervolgen, maar ze durft er niet over te praten. Van de Amerikaanse auteur verscheen een aantal bestsellers. Dit is een spannende, heel goed opgebouwde thriller, waarin erg veel gebeurt, de romantiek een rol speelt en de lezer af en toe effectief op het verkeerde been wordt gezet. De psychologische beschrijving van de psychopaat is akelig overtuigend.

ISBN 90-443-1089-5
hardcover / staat: z.g.a.n. / gewicht: 516 gr.

De 2e Ronde, uw adres voor goede en goedkope 2e hands boeken.

In tegenstelling wat veel 2e hands boeken-webwinkels doen, maak ik van ieder boek zelf de foto's, dus "What you see, is what you get."
Neem een kijkje bij mijn overige advertenties, wie weet zit er iets voor u bij!