Zoë Joncheere: Leven als God

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 8x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Zoë Joncheere: Leven als God

 

niets zo eenvoudig

 

 

Zoë Joncheere was 37 toen ze stopte met plannen maken. Ze stopte ook met geloven in haar ideeën, over zichzelf, over anderen, en over de wereld. Drie weken later had ze een boek geschreven: Leven als God. Ze zag hoe een boek zichzelf schrijft, hoe leven zichzelf vormgeeft en hoe alles veel verrassender wordt wanneer beperkende overtuigingen de creativiteit van het leven niet meer in de weg staan.

Zoë: ‘Omdat alles anders is dan je kunt bedenken, heeft het geen zin om bezig te zijn met vroeger of later.’ Oefenen met “omkeren van gedachten” draagt volgens haar persoonlijke ervaring bij aan een bewustzijnstransformatie. Wanneer iemand radicaal voor zichzelf kiest, wordt duidelijk dat er niets te verliezen is. Identiteit is niets anders dan dat wat we bedenken en een identiteitscrisis kan bevrijdend werken. Vanuit dit idee wordt stapsgewijze toegewerkt naar de pointe: bewustwording van de goddelijke essentie, het universele bewustzijn waaruit alles voortkomt. Vanuit het Zelf kan inspiratie worden toegelaten en kan liefde het enige thema in het leven worden.

‘Elke dag vervuld zijn van vreugde en ontroering. Dat alles is Leven als God en ik zeg je: Niets is zo eenvoudig! Je hebt er niets anders voor nodig dan het verlangen om echt te beginnen met leven en de bereidheid om je mentale gevangenis te verlaten.’

 

 

Uitg. Samsara, gebonden. Praktisch in nieuwstaat.

 

 

ksteso

P010820

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.