Ziekenhuis stroomopwaarts - Anne Jongstra, Ellen Boons…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 19x bekeken
  • Datum geplaatst 6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden, uitgave 2004, 284 blz met kleuren- en zwart/wit foto's. Hoekje kaft beschadigd (zie foto's); verder in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [B3]

Ziekenhuis stroomopwaarts beschrijft de geschiedenis van de gezondheidszorg in Schiedam en Vlaardingen. We volgen de instellingen in de regio (in Schiedam het Gemeente Ziekenhuis, Nolet en Schieland, en in Vlaardingen de ziekenhuizen aan de Hofsingel en de Holysingel) tussen 1900 en het moment waarop ze in één instelling opgaan, het huidige Vlietland Ziekenhuis. Daarmee wordt een prachtig beeld verkregen van de gezondheidszorg in Nederland in het algemeen en aan de Waterweg in het bijzonder.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.