Zakelijke communicatie deel 1 + 2 - Daniël Janssen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 92x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperbacks, uitgave 2007, 5e herziene druk. Beide boeken hebben 'gekneusde' hoeken en in de marges aantekeningen in potlood, maar ze zijn in goede staat. Verzendkosten (5,75 euro = boeken passen niet door de brievenbus) zijn voor de koper. [497]

Zakelijke communicatie is bedoeld voor studenten in het hoger onderwijs die hun communicatieve competenties verder willen ontwikkelen. De verschillende domeinen van mondelinge en schriftelijke communicatie komen in afzonderlijke modules aan de orde. Daarbij wordt theorie afgewisseld met praktische adviezen en talloze voorbeelden uit de beroepspraktijk. De modules vertonen een duidelijke samenhang, maar ze kunnen ook los van elkaar en in een willekeurige volgorde worden behandeld. De beide delen worden vergezeld door een bijbehorende website met opdrachten, van eenvoudige oefeningen tot uitgebreide cases.

Zakelijke communicatie deel 1 bestaat uit 5 modules; de eerste drie daarvan zijn gericht op een aantal basiscompetenties:
- analyse van de communicatiesituatie
- structureren en formuleren van teksten
- overtuigen
- het schrijven van brieven, e-mails en memo's
- het houden van een mondelinge presentatie.

Zakelijke communicatie deel 2 bestaat eveneens uit vijf modules. Daarin is aandacht voor:
- tweegesprekken
- vergaderen en onderhandelen
- commerciële teksten
- onderzoeksrapportage
- beleidsteksten en adviesrapporten.

Voor het verzendtarief van dit boek (5,75 euro) heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 20 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm). Kijk daarom ook eens naar mijn andere advertenties. De keuze is reuze!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.