World Of Warcraft: Battlechest

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 51x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

PC versies van World of Warcraft en 'The Burning Crusade' expansion

Met de Brady Games Official Strategy Guide voor beide titels in één box!

World of Warcraft is een Massive Multiplayer Online Roleplaying game (MMORPG) die zich 4 jaar na de gebeurtenissen uit Warcraft 3 afspeelt in de fraaie wereld van Warcraft.
De game voegt een fantastisch hoofdstuk toe aan de populaire World of Warcraft Saga.
Twee facties, de Horde en de Alliance, vechten om de heerschappij van het verwoeste fantasy-rijk Azeroth. Gamers uit de hele wereld kunnen in via het internet dit fascinerende fantasy-avontuur beleven. Hierbij communiceer je met bondgenoten en trotseer je de talloze gevaren samen met vrienden.
Acht speelbare rassen die of bij de Horde of bij de Alliance horen. Spelers kunnen de wereld ontdekken als Orcs, Trolls, Undead, Tauren, Humans, Dwarves, Night Elves of Gnomes.

Kenmerken:
Negen klassen, twaalf beroepen, honderden quests en duizenden voorwerpen zorgen voor oneindige variatie en eindeloze avonturen
Reusachtige spelwereld met bossen, woestijnen, steppen, berggebieden, eilanden en meer dan 100 dungeons, 6 gigantische steden en tientallen dorpen.

World of Warcraft: The Burning Crusade
Er zijn een aantal jaren verstreken sinds de Burning Legion zijn verslagen bij Mount Hyjal en de rassen van Azeroth zijn verder gegaan met het opnieuw opbouwen van hun ooit verscheurde levens. Met nieuwe inzet zijn de helden van de Horde en Alliance begonnen met het onderzoeken van nieuwe gebieden die voorbij de Dark Portal liggen.
The Burning Crusade is de eerste add-on voor World of Warcraft, en die game heb je dan ook nodig om deze uitbreiding te spelen. Niet alleen voegt deze uitbreiding gebieden toe, er zijn namelijk ook twee rassen toegevoegd (waaronder de magische Blood Elves), dungeons voor 'high level'-spelers, vliegende mounts, vele gevaarlijke monsters, honderden quests, honderden items, een beroep en meer.

Uitgave Blizzard entertainment.

Verz.kosten voor koper

(m)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.