Wolfgang Goebel, M. Glockler: Kinderspreekuur

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 42x bekeken
  • Datum geplaatst 3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Wolfgang Goebel, M. Glockler: Kinderspreekuur

Gezondheid - Ziekte - Opvoeding


Kinderspreekuur is al vele jaren een internationale bestseller. Het boek is verschenen in vrijwel alle landen van Europa en nu ook in Japan en China.
Naast gedegen hulp op alle relevante gebieden van de opvoeding en de geneeskunde stellen de auteurs op grondige wijze actuele thema's aan de orde die te maken hebben met de wereld van het kind.
Dit boek streeft ernaar hulp te bieden voor een bij de leeftijd passende omgang met kinderen, waarbij zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid centraal staan.
- Kinderspreekuur heeft ons al veertien jaar uitstekend begeleid bij onze ouderschapstaken, of het nu ging om beginnersonzekerheden met betrekking tot kleding, voeding, pedagogiek, of om moeilijke en belangrijke beslissingen met betrekking tot inentingen en mogelijkheden voor het behandelen van ziekten. Wij hebben het boek al heel vaak cadeau gedaan aan jonge ouders en kennen veel scholen en kinderopvangcentra die dit boek bezitten en veelvuldig gebruiken. Ik kan het iedereen aanbevelen! (Annette Thelen op Amazon)
- Dit is een boek, dat ik als pedagoog aan ouders kan aanbevelen. Het geeft antwoord op veel vragen in het leven met kinderen.

De auteurs behandelen in begrijpelijke taal ziekten en de omgang daarmee en talloze opvoedingsaspecten en -situaties.

Uitg. Christofoor, gebonden. In goede, nagenoeg ongebruikte staat.

 


kstan
131216
P151021


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.