Wisselwerk - Schrijven met feedback - J. Mezach

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 65x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2005, 2e druk, 117 blz. Isbn: 9001902022. Boek is in nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [292]

Schrijven met feedback biedt een beknopte cursus die de studenten op een efficiënte, praktijkgerichte wijze grip op het schrijfproces geeft. Een centrale rol daarbij speelt het logboek: studenten werken gedurende de cursusperiode een aantal opdrachten uit die ze opnemen in een eigen logboek. Ze schaven de teksten in dit logboek voortdurend bij op basis van eigen beoordeling aan de hand van checklists en op basis van feedback van medestudenten en docent. Het logboek krijgt de vorm van een complete publicatie die aan het eind van de cursus een helder inzicht geeft in wat de student zich aan schrijfvaardigheden heeft eigengemaakt.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.