Levering

Artikel 4. Levering

4.1 Bestelde artikelen met een totaal bedrag van meer als € 49.90 worden door ons met TNT gratis binnen Nederland, aan u verstuurd. Naar belgie, duitsland en luxemburg boven de € 99.90. Bij een bedrag lager als € 49,90 rekenen wij verzendkosten volgens onderstaande tabel. Voor belgie, duitsland en luxemburg onder de 99.90 bedragen de verzendkosten € 9.95 daarboven gratis. Voor Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Frankrijk (incl. Corsica en Monaco, excl. Andorra), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden, Melilla en Ceuta), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden zijn de verzendkosten € 13.10 voor Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Bulgarije, Roemenië Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kanaaleilanden, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland zijn de verzendkosten € 18.80 voor de rest van de wereld € 24.10

administratie/verzendkosten tabel
betaalmethode Totaal bedrag
onder € 24,90 € 24,90 - € 49,90 boven € 49,90
iDEAL: 6,75 6.75 0,00
Vooruitbetaling bank/giro: 6.75 6.75 0,00
Mastercard / Visa: 6.75 6.75 0,00
Rembours: 15.75 15.75 15.75


U wordt via e-mail op de hoogte gehouden wanneer de bestelling is verstuurd.
Mocht een bestelling langer dan 3 dagen duren dan wordt u geïnformeerd via email.
Overschrijding van de levertermijn geeft u geen recht op schadevergoeding.

4.2 Levering vindt plaats op het moment dat het product door (of namens) u in ontvangst wordt genomen.

Artikel 5. Eigendomsvoorbehoud

5.1 De eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien u al hetgeen u op grond van de overeenkomst met vedderschoenen.nl verschuldigd bent, heeft voldaan. Het risico ter zake van de producten gaat reeds op het moment van aflevering op u over.

Artikel 6. Retourneren, reclames en aansprakelijkheid

6.1 Indien u een product om welke reden dan ook, niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen tien (10) werkdagen na aflevering aan vedderschoenen.nl te retourneren en de overeenkomst te ontbinden.

6.2 U heeft de verplichting om de geleverde producten onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Eventuele gebleken gebreken moet u uiterlijk binnen tien (10) dagen na ontdekking schriftelijk en gemotiveerd aan vedderschoenen.nl te melden.

6.3 Mocht u niet volledig tevreden zijn over uw aankoop of de geleverde maat niet juist zijn, dan kunt u de goederen binnen 10 dagen na ontvangst aan ons terugsturen voor terugbetaling van het aankoopbedrag of om te ruilen.


De goederen dienen onbeschadigd en ongedragen te zijn en gefrankeerd in de originele verpakking teruggestuurd te worden. De kosten en risico van de retourzending zijn voor rekening van de koper.

Franco en rembourszendingen worden niet geaccepteerd.

6.4 Wij bieden u de mogelijkheid om een artikel te retourneren in een van onze fysieke vestigingen. In geval van omruilen kan het voorkomen dat een artikel in de betreffende vestiging niet aanwezig is of het artikel inmiddels niet meer leverbaar is. U doet er verstandig aan om eerst telefonisch te overleggen of een artikel (nog) op voorraad is in een gewenste maat of uitvoering.

6.5 In geval van omruilen kan het voorkomen dat er dan een vertraging is van maximaal 2 werkdagen. In het geval dat een artikel in een andere maat niet meer leverbaar is, ontvangt u het aankoopbedrag retour.