noor /Antiek, Vintage & Nieuw.

Verkoop van antieke, vintage,tweedehands en nieuwe sieraden e.a.

Welkom in mijn winkeltje .

 

 

 

Veel vintage en antieke sieraden, antiek maar ook vintage in zo goed als nieuw.   

 

 

 

RUBRIEK SIERADEN t/m 5 euro.

 

In de kleine prijsjes rubriek zijn mooie en soms nog helemaal nieuwe sieraden te vinden. Als u vintage sieraden zoekt, maar zo goed als nieuw of nog helemaal niet gedragen, kijk dan eens in de rubriek Vintage Like New.

 

 

 

Info:

Gold filled sieraden zijn een goed alternatief voor echt goud. Minder duur, maar met de uitstraling van echt goud. Deze sieraden zijn niet te vergelijken met goudkleurig die,als men hard poetst, de kleur verliest. Dat maakt dat de prijzen hoger liggen dan bij de goudkleurige of met een goudkleurige legering. Gold filled, vaak aangeduidt met 1/20 12 of 14 kt is voorzien van een laagje echt goud.

Wanneer u een cadeau zoekt of een zo goed als nieuw sieraad, kijk dan eens in de rubriek VINTAGE LIKE NEW. Hierin staan de vintage sieraden in ongedragen conditie of misschien één keer gedragen en niet te onderscheiden van nieuw.

 

 

 

BESTEL INFO: Wanneer u iets heeft besteld, kijk dan, indien mogelijk, regelmatig op uw email. Ik reageer vrijwel direct of in ieder geval een dag nadat u heeft besteld. Het wil nog weleens voorkomen dat ik na een aantal dagen niets heb gehoord of helemaal niets meer hoor. Dan gaan de items van gereserveerd tot nader bericht.

 

 

 

Ter info voor de rubriek vintage sieraden nieuwstaat.

 

VINTAGE SIERADEN

 

 zijn gemaakt in een bepaalde periode. Ca.1960-1970/80. Nieuwstaat moet hier dan ook niet gezien worden als zouden het sieraden zijn die recent uit de fabriek komen. Het geeft de conditie aan die prima en/of uitstekend is. Het kan door ouderdom minimale vlekjes,plekjes en/of krasjes hebben opgelopen. Om verschil te maken tussen meer of minder kleine beschadigingen heb ik deze rubriek apart gezet van de gewone vintage sieraden, die overigens ook heel mooi zijn, maar iets meer een "leven" achter zich hebben. In de rubriek: Sieraden pas binnen staan de recent geplaatste sieraden. Deze worden na ongeveer vijf dagen in de andere bijbehorende rubrieken geplaatst. Wilt u ze niet direct uit het oog verliezen dan kunt u ze opslaan in uw favorieten. Achter de titel tekst het sterretje aanvinken totdat deze rood kleurt. Er is soms een vaag overgangs gebied tussen antiek en vintage waardoor u de ene keer het sieraad in de rubriek vintage en de andere keer in antiek tegenkomt. Ik probeer als het mogelijk is verder alle informatie bij de advertentie te zetten.

 

 

 

MONET /CORO /DIOR/NAPIER /TRIFARI CROWN/ GIOVANNI /SARAH COVENTRY/ LIZ CLAIRBORNE / AVON /BERÉBI /DANECRAFT/JJ ea. Kwaliteits sieraden voor de liefhebbers.

 

 

 

Veel plezier met winkelen. Noor =================================================================================== Veel vintage en overige sieraden komen uit het buitenland en kunnen misschien iets duurder geprijsd zijn, maar hebben vaak een prachtige nieuwstaat kwaliteit. Vintage is nooit helemaal nieuw! Er kunnen minimale gebruikssporen aanwezig zijn. Vaak zijn de sieraden ongedragen of uit een oude winkel voorraad afkomstig en hebben in de bewaar lades en of doosjes wat krasjes opgelopen. Bij de advertentie tekst probeer ik zo goed mogelijk te beschrijven wat de conditie van het sieraad is. Vintage en antieke sieraden zijn vaak uniekestukken. Designer juweeltjes, maar ook de merkloze zijn "plaatjes".

 

Advertenties van noor /Antiek, Vintage & Nieuw.

4.150  advertenties