Maps&More

Maps & More

We worden gefascineerd door alles wat met kaarten te maken heeft. Prachtig gewoon. Om bij weg te dromen naar verre landen of naar vervlogen eeuwen.

We hebben een beginnetje verzameld en bieden die aan op Maps & More. We gaan gewoon door met verzamelen en willen ondertussen anderen ook laten mee genieten.

Kaarten zijn prachtig in een boek, maar ook aan de wand. Een ingelijst oud kaartje kan een geweldig mooi cadeau zijn bij een jubileum, een verjaardag, een andere speciale gebeurtenis.

We bieden kaarten en kaarten aan voor meestal heel lage prijzen. We lijsten niet in. Daardoor blijven de portokosten heel laag. En daardoor kunt u zelf bepalen of u met een kaartje van Maps&More naar een lijstenmakerij gaat, prachtig met een passepartout en spiegelvrij glas wilt werken, of dat u zelf een lijst zoekt. Ze zijn er op vele adressen, in allerlei soorten en maten en prijzen.

We hopen dat onze hobby veel plezier verschaft aan vele anderen, die in hun huis een mooie plaats geven aan een fraaie kaart van Maps&More.