VERZEND INFORMATIE

Verzending gaat per 01-04-2020 standaard via DPD met als portokosten binnen Nederland: € 3,85 (brievenbuspakje) en € 5,60 (pakketpost tot 10kg)


Of op uw verzoek via PostNL of DHL:


PostNL met als portokosten binnen Nederland; € 3,64 tot 350gr (C4 formaat = 324 x 229 mm) of € 4,50 (brievenbuspakje tot 2kg) en € 7,25 (pakketpost tot 10kg).


DHL (verzending 1x per week) met als portokosten binnen Nederland; €  3,95 (brievenbuspakje tot 2 kg) en € 5,75 (pakketpost tot 10 kg)


Koop Slim! Bestel meerdere boeken tegelijk en bespaar op de portokosten.


Voor buiten Nederland zie de desbetreffende website.


Wij besteden de uiterste zorg aan onze verzendingen. 


De boeken worden pas verzonden als het volledige, met u afgesproken bedrag, op onze rekening is bijgeschreven. Beschadigen of zoekraken van brief- of pakketpost is buiten onze verantwoording. Op het moment dat het boek afgeleverd wordt op het postagentschap of in de brievenbus gaat stopt onze verantwoordelijkheid. Een boek waarvan wordt beweerd dat het niet is aangekomen wordt niet vergoed. 


Bij verzending met PostNL:


Als een boek niet aangetekend of met track&trace code verzonden wordt is het niet te achterhalen bij PostNL. Bij een aangetekende verzending of met een track&trace code zullen wij uiteraard ons best doen om het pakket via PostNL op te sporen.