Werkwijze

08-11-2006
De werkwijze bij het bestellen van een of meerdere boeken

1.) Na het binnenkomen van een bestelling krijgt de klant een berichtje met het totaalbedrag en de vraag het adres door te geven waar het boek (de boeken) naar toe gestuurd moet(en) worden.
2.) Na ontvangst van de adresgegevens is het boek (zijn de boeken) voor de klant gereserveerd en krijgt hij/zij van mij het rekeningnr waarop het bedrag overgemaakt kan worden.
3.) Wanneer mogelijk gaat het boek (de boeken) binnen 24 uur na binnenkomst van de bijschrijving met de post mee en krijgt de klant een berichtje dat het onderweg is, en de vraag of de klant het mij wilt laten weten als hij/zij het ontvangen heeft.

Boeken die door de brievenbus kunnen, worden meestal, uiteraard zo goed mogelijk verpakt, in een enveloppe of stevig pakpapier verzonden.
Alle boeken worden altijd in plastic verpakt.

De klant heeft een optie van 48 uur op het boek (de boeken) waarin hij/zij interesse heeft getoond. Is er binnen deze tijd geen contact meer geweest, of een definitieve bestelling binnen gekomen, staat het mij vrij om het boek evt. aan een andere klant aan te bieden.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat, om wat voor reden dan ook, een bestelling niet door kan gaan. Ik zou het zeer op prijs stellen als u mij in dit geval even op de hoogte zou willen stellen, zodat ik de reservering van een boek kan verwijderen.

Ik ben geen voorstander van het opengeslagen verzenden van boeken. Uiteraard zal ik dit op verzoek wel doen, maar het risico van beschadiging komt dan voor rekening van de koper.

Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of kritiek neemt u dan a.u.b. contact met mij op via
kajumibooks@hotmail.com.