Algemende Voorwaarden

Na bijschrijving van het bedrag wordt het artikel nog 5 dagen op gereserveerd gezet. Je kan dan na ontvangst altijd nog even controleren of het artikel voldoet aan de gegeven informatie. Indien er iets niet klopt, of als je nog vragen hebt, graag binnen die periode een mail sturen. Dan kunnen we eventueel samen naar een oplossing zoeken. Het artikel wordt goed verpakt, en met duidelijke adres gegevens op de post gedaan. Ik maak tevens foto's van het te versturen pakketje, zodat men eventueel kan zien hoe het verpakt en verzonden is.


XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO


AFHALEN VAN DE BESTELLING IS NATUURLIJK OOK MOGELIJK.


Graag van te voren wel de bestelling doorgeven, zodat ik de artikelen apart kan leggen. Via de mail zullen we dan samen naar een geschikt moment kijken dat de bestelling opgehaald kan worden.


Wil je, bij het afhalen, nog even in mijn mappen snuffelen? Dan kan dat natuurlijk ook. Geef dit dan a.u.b. even van te voren aan, zodat ik daar rekening mee kan houden i.v.m. het afspreken van de tijd.


Indien de bestelling bij mij thuis wordt opgehaald, dan kan gelijk de betaling plaatsvinden. (Je hoeft dus niets van te voren te betalen).


Aangezien ik geen winkel aan huis heb, graag zoveel mogelijk gepast betalen, en briefjes van 50,oo euro of hoger kan ik helaas niet accepteren.