DROMENVANGERS-WINKELTJE

Handmade DROMENVANGERS; exclusief en uniek! Persoonlijke opdrachten op bestelling mogelijk.

Welkom in mijn Dromenvangers-Winkeltje; leuk dat je belangstelling hebt!
Alweer ruim 14 jaar ontwerp en maak ik dromenvangers met een thema: stuk voor stuk uniek, éénmalig en origineel. Er bestaat geen tweede van.
Links in het menu "Winkelgroepen" vind je in de rubriek DIRECT LEVERBAAR de dromenvangers die ik in de verkoop heb.
In de rubriek VOORBEELDEN staat (een deel van) de dromenvangers die ik eerder heb gemaakt en verkocht. Misschien inspiratie voor je, als je een persoonlijke dromenvanger wilt bestellen.

Ik maak ook en graag in opdracht een geheel eigen persoonlijke dromenvanger met jouw kleuren, onderwerpen, ringmaat of vorm (hart, bloem en ovaal) en ideeën. Er zijn heel veel mogelijkheden, dus mail me gerust, dan gaan we er samen over brainstormen!

Wat aparte mogelijkheden:
* Dromenvanger-Sieraden, zoals bijv. mijn aparte "Hair-Catcher": een Clip-in Hairextension met dromenvanger, veren, kralen en een clip, die je heel gemakkelijk in en uit je haar kunt doen.
* Een dromenvanger met een EIGEN FOTO van bijvoorbeeld je huisdier, kind, kleinkind, auto, hobby, bedrijfslogo etc. Daar maak ik een hanger van / laat ik een button van maken en verwerk die in jouw persoonlijke dreamcatcher.
* Een dromenvanger in Bloem-, Ovaal- of Hartvorm.
* Schattige Dromenvanger-Boekenleggers (mijn "Boekenvangers") met elastiek, dus ze passen om vrijwel elk boek!

Mijn handmade dromenvangers zijn ook een leuk, origineel en apart cadeau. Het assortiment wordt zeer regelmatig aangevuld, dus ik nodig je uit om vaker te komen kijken.

Graag tot in de toekomst! Wendy *Dromenvangeres*

Advertenties van DROMENVANGERS-WINKELTJE

101  advertenties