De kleine letters ....

Dit zijn de kleine letters van De Borduurschatkamer;

Alle prijzen in de advertenties zijn exclusief de verzendkosten.

Als u een artikel ziet wat u wilt kopen, kunt u mij een email sturen, u krijgt van mij dan een bevestigingsmail terug waarin ik het totaalbedrag vermeld en ook aan uw vraag om uw adresgegevens, zolang ik die gegevens van u nog niet ontvangen heb is het artikel in principe voor iedereen verkrijgbaar. Na ontvangst van uw gegevens wordt u artikel op verkocht gezet, er moet echter binnen 7 dagen na aankoop betaald worden, is er na 7 dagen nog geen betaling ontvangen dan wordt het artikel weer opnieuw te koop aangeboden.

Het combineren van aankopen om zo op de verzendkosten te besparen is geen enkel probleem.

Ik verzend in principe 5 dagen per week via TNT Post, u krijgt van mij bericht wanneer de bestelde artikelen naar u zijn verzonden. Alles wordt zo goed mogelijk verpakt verzonden maar de Borduurschatkamer is niet aansprakelijk voor zoekraken of door beschadigingen door de postbezorging. Verder kunnen er geen artikelen bij mij worden afgehaald of spreek ik met iemand ergens af. Ook accepteer ik geen retourzendingen.

Ik verzend worldwide.

Het wordt op prijs gesteld als u na ontvangst van uw artikel even een mailtje stuurt dat het is
ontvangen en dat u een feedback op Marktplaza achterlaat.

Alles wat de Borduurschatkamer verkoopt is ORIGINEEL dus absoluut géén copieen en deze worden op verzoek ook níet gemaakt! Mailtjes hierover zullen ook niet beantwoord worden.

Bedankt voor het lezen van deze kleine letters ......

Met vriendelijk groeten,

De Schatbewaarder van de Borduurschatkamer