Achter Het Landhuis

Achter Het Landhuis is een webwinkel met Oud Serviesgoed, Brocante, Curiosa en Woonaccessoires

Welkom in mijn webwinkel ~Achter Het Landhuis~

 

U vind hier van alles wat de tand des tijds heeft doorstaan en soms nieuwe artikelen met een oude brocante look. Serviesgoed, Brocante spullen, oude Blikken, Curiosa en Woonaccessoires, in gebruikte, maar nog in goede staat.

De spullen van vroeger hebben vaak een mooie herinnering en die hoop ik bij u terug te brengen.

Van elk artikel heb ik maar een enkel exemplaar tenzij het anders vermeld staat in de advertentie. 

Naast de brocante hobby vind ik het af en toe leuk om van oude (en soms niet zo oude) serviesdelen Etagères te maken. Ik zoek net zolang tot ik een combinatie heb gevonden waar ik een goed gevoel bij heb. Daardoor komt het voor dat ik een combinatie maak van bijvoorbeeld een oud bord met een kommetje of kop en schotel van deze tijd. Er is een aparte pagina van mijn Etagères. 

De prijzen in mijn advertenties zijn altijd exclusief de verzendkosten, tenzij anders vermeld. De prijzen van de Etagères zijn niet gelijk. Dit komt door de verschillende delen waar de etagère uit bestaat, het aantal lijmlagen en soms zijn er serviesdelen gemerkt.

Ik verpak de spullen altijd heel zorgvuldig en u hoeft daar geen verpakkingskosten voor te betalen. 
Bij uitzondering van sommige artikelen, waar ik de voorkeur voor ophalen heb, zal dit uiteraard in overleg gaan. Het versturen van de artikelen zijn altijd voor risico van koper.

Verzenden van de spullen gaat via Post NL. Verzekerd versturen is ook een mogelijkheid en ook deze kosten zijn voor koper. Gaat u voor informatie naar de website van Post NL. Wilt u de spullen eerst komen bekijken of wilt u het liever komen ophalen, dan kunt u hiervoor een afspraak maken. 

Op dit moment is, als het artikel het toelaat, alleen verzenden mogelijk i.v.m. de huidige situatie. Mocht dit problemen geven of het artikel is niet geschikt voor verzenden, dan gaat dit in goed overleg tussen koper en verkoper en volgens de richtlijnen die op dat moment gelden voor ons land.

Opsparen is een mogelijkheid om in de verzendkosten tegemoet te komen.
U betaald het artikel zonder de verzendkosten en ik reserveer dit artikel dan voor u voor een periode van 3 maanden. U kunt die maanden dan gebruiken om meer artikelen te reserveren en u rekent af als deze periode verstreken is of eerder als de 10 kg is bereikt. De laatste eventuele bestelling betaald u dan incl. de verzendkosten.
Dit geldt alleen voor pakketpost binnen NL tot 10 kg (€ 6,75 prijswijz. POST.NL voorbehouden) 
Gaat u voor meer informatie naar de pagina:
Opsparen of naar de contactpagina 

Achter het Landhuis is ook te vinden op Facebook en Instagram.
 
Een weetje!
Het kan voorkomen dat er artikelen in de webwinkel staan maar (nog) niet op Social Media of andersom. Neemt u daarom bij onduidelijkheid over de beschikbaarheid van een bepaald artikel, ten alle tijde even contact met mij op.

Ik wens u veel plezier in mijn webwinkel.

 

Groetjes Corrie

Advertenties van Achter Het Landhuis

2  advertenties